Inte bara en dans på rosor


Även om jag oftast vill se det positiva i saker och inte hänga upp mig på det som är jobbigt, så är det ändå en del krämpor man inte kommer ifrån som gravid. Alla får säkert inte allt och det varierar nog mellan graviditet och graviditet, och även mellan olika kvinnor såklart.
 
Jag hittade den här illustratören på Instagram och har skrattat gott åt igenkänningen. De här tre bilderna kände jag igen mig lite extra i.
 
 
 
Inte nog med att magen växer till en enorm badboll med allt vad det innebär - händerna och framförallt fötterna svullnar så enormt mycket att det är svårt att känna igen dem. Råkar jag sätta på mig en strumpa som är något för tight i öppningen så har det blivit ett enormt skarpt märke efter dem på bara ett par minuter. 
 
Det är precis på håret att jag får på mina ytterskor, JPs skor står redo i hallen ifall jag inte skulle kunna komma i mina egna på morgonen.
 
 
 
 
 
Vart kommer allt hår ifrån? När vi åkte till Cypern i somras så hade jag en hel raggarsträng på magen som vi skrattade gott åt. "Ska du inte ta bort den där innan vi åker?" frågade JP lite försiktigt. "Äh, det kommer blekas i solen" svarade jag obrytt. Men det gjorde den inte. Svarta långa hårstrån prydde min navel, så jag var tvungen att noppa bort dem innan vi gick ner till stranden...

Har även hittat långa strån under hakan. Inte svarta dock, som tur är. Men nog så irriterande.

 
 
 
 
Den här sista bilden skrattade jag rakt ut när jag såg. Så himla on point! Nu när man säger att man är så trött så brukar man få höra från välvilliga människor att "sov så mycket du kan nu, sen blir det inte mycket sömn. Passa på medans du kan". 
 
Ja, det vore ju jätteenkelt att göra - om man inte skulle vara lika otymplig och kunna ligga lika bekvämt i sängen som en ko, det vill säga. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0