Lång dag och god soppa


Ah men tjena! Hur mår ni idag? Jag är slut. Totalt slut som artist. Har haft en riiiktigt lång dag på jobbet idag och innan vi slutade stod jag och småfnissande (övertrött) och sa att jag nog kommer sova gott som ett barn inatt. Ibland har man sådana dagar, morgondagen kommer nog bli lugnare - har ju tillochmed halvdag!
 
Inte nog med att jobbdagen var en lång en, tåget hem stannade var fjärde meter mellan Sundbyberg och Karlberg... Vad trött man blir alltså. Tycker inte alls att det var så mycket problem med pendeln nu under vintern om man jämför med hur mycket signalfel, växelfel och vagnfel det har varit de senaste veckorna. Väldigt tröttsamt är det iallafall. Nu sprang jag som en vilde för att hinna med det tidiga tåget, men kom fortfarande hem samma tid som jag skulle gjort om jag tog tåget efter.
 
Jag var alltså lagom mör när vi väl kom fram och jag kände inte alls för att ställa mig och laga någon middag. Smet istället in på ICA och köpte lite god soppa. Köpte en tomat/toscana soppa till middag idag och en thaisoppa till lunch imorgon.
 
 
Sen köpte jag hem lite nya snittblommor. Älskar mina nya vaser så pass mycket att jag vägrar ha dem tomma upplockade i skåpen - de ska stå på bordet med nya fina blommor om jag får bestämma. En sådan liten detalj som gör så mycket för sitt hem, tycker ni inte? <3
 
 
 


Nu ska jag se om jag orkar hålla mig vaken för nya avsnittet av RHONY, sen kommer jag garanterat slockna. Imorgon är det fre... jag menar torsdag, men det är ändå som fredag och det firar vi som vanligt med hög uppdatering på bloggen. Hörs mer då, trevlig kväll! <3
 
 

Avtackning av Cissi


Idag var det Cissis sista dag på jobbet, så vi började dagen med lite selfies - man vet ju aldrig när det blir av igen? *ledsen emoji* Kommer sakna henne väldigt mycket, speciellt det där hjärtliga skrattet hon har som ekar genom hela korridoren om dagarna. Det kommer bli tomt och tyst utan henne.
 
När vi skulle kramas hejdå i slutet av dagen så kunde jag inte hålla mig och tårarna forsade ner för mina kinder. Jag hatar avsked, det är det värsta jag vet. Men vi har lovat att vi ska ses ändå - det är ju inte mer än en roadtrip emellan oss om vi säger så!
 
 
 
Stort lycka till i framtiden, ditt päron! <3
 
 
 
 
 
 


Hon hade dukat fram med lite gofika till oss på rasten. Så gulligt av henne så.Lady bugs


Imorgon är det Cissis allra sista dag på jobbet, sen flyttar hon tillbaka upp till Sundsvall. Jättetråkigt tycker jag, för hon är en så himla härlig tjej och en riktigt frisk fläkt på jobbet. Det kommer verkligen bli tomt utan henne.
 
För att visa min uppskattning för henne och hur hon redan från början var så go och tog hand om mig på jobbet när jag var ny så bakade jag henne en tårta. Hade luskat ut att jordgubbar var hennes favoritbär och det fick därmed bli en jordgubbstårta. Eller ska vi säga nyckelpigetårta? Fyllde den med både jordgubbar, hallonsylt och vaniljkesella.
 
Dekorerade jordgubbshalvor med smält blockchoklad och pillade dit detaljerna med hjälp av en tandpetare. Det ser mycket svårare ut än vad det egentligen är, men det gäller att ha tålamod och lite fingerfärdighet :)
 
 
 
Jag tog med den till jobbet redan idag eftersom vi har en lite annorlunda dag imorgon (på hennes sista dag) och då vet jag inte riktigt hur det ska bli med fika osv, så tänkte att det var lika bra att ta med den idag. Hon blev riktigt överraskad tror jag, och riktigt riktigt glad också. Så det var verkligen värt allt pill igår <3
 
 
 
 
 


Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0