Cry me a river


Jag är ju så fruktansvärt sist på bollen, men jag passade på att se finalen i melodifestivalen nu när jag ändå ligger nerbäddad i sängen - sisådär två och en halv vecka senare än resten av Sverige. Jag är ju rätt känslig när det kommer till fina budskap, sorgliga filmer och total lycka - jag har med andra ord väldigt nära till mina känslor. Något som jag både tar som en negativ och positiv egenskap. Men mest positiv. Tänk vad jobbigt att bara vara helt cool och känslokall?
 
 
Jag kom iallafall på mig själv med att gråta 5 gånger under finalen. Fem gånger! De första tårarna kom redan i introt, när självaste Conchita Wurst uppenbarade sig på scenen - så mäktigt! De andra tårarna kom när jag såg vad det stod på Samir och Viktors ryggar: "#Sluta Näthata". Åh så fint! Såfort de vände sig om och jag fick syn på det så rann det stora lyckotårar ner för mig kind som jag inte kunde hålla tillbaka. Tredje gången mina tårar inte riktigt kunde hålla sig i schack var i slutet av Saades låt. Han såg så himla lycklig och stolt ut över sitt nummer och då får tårkanalerna jobba hos mig... Sen dröjde det inte länge innan tårar-omgång-fyra kom - under Sanna och Robins sista låt tillsammans - "Det har hänt en del" där man får se återblickar från årets deltävlingar - åh, då kan jag inte hålla mig igen...
 
 
Slutligen kom finaltårarna när vinnaren korades. Måns totala eufori över att ha vunnit och när han sedan briser i rösten under sin vinnarlåt får mig helt golvad. Satt och snyftade och snorade i ett par minuter även efter att klippet redan var slut. Extra känslig idag med andra ord. Eller i extra kontakt med mina känslor kanske vi ska säga.
 
 
 
 
 
 


Nu tänkte jag dricka lite egengjord soppa i form av kokat vatten med kycklingbuljong - drack alltid det när jag var liten och var hemma och var sjuk. Inbillar mig att min hals kommer gilla det. Sen ska jag försöka sova lite igen - Krya på mig.

 
 

Sjukstuga


Igår på eftermiddagen på jobbet började jag känna av halsont och frågade runt om det var någon som råkade ha en Strepsils i fickan, men försökte skaka av mig det och jobbade vidare. Men senare mot kvällen så blev det mer påtagligt och det gick tillslut över till feber.
 
Gick och la mig tidigt, runt 21-tiden och däckade totalt till runt 10.30 nu på morgonen med en ännu ondare hals. Den är sådär tjock och svullen när man sväljer och vill inte riktigt ge mig sig med varken Strepsils eller varmt te. Varvar nu dem med Alvedon och massor med vatten och hoppas på ett mirakel. Känns som att det är min kropp som säger stopp efter all stress ovanpå jetlagen from hell och immunförsvaret säger nu ifrån på skarpen. Så jag får helt enkelt lyssna och lägga mig under täcket igen.
 
 
Är hemma imorgon också, sen får vi se hur det känns inför torsdag. Håll tummarna för att jag mår som en prinsessa snart igen, tills dess hittar ni mig i sjukstugan.
 
 
 
 
 
 


Jens <3


Idag har prinsen namnsdag, det firar vi med lite extra pussar <3
 
Brukar ni fira er namnsdag? Vi brukar inte fira-fira, utan mer att vi uppmärksammar det litegrand och gör något lite extra fint för den personen. Idag stod jag för både matlagning och städning - det fick bli min lilla gärning.
 
 
 
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0