Untz untz


Hej hej hallå! Vilken dag det har varit, en bra dag. Hann med flera obligatoriska moment på kliniken idag, sådana som måste göras för att klara av kursen, så det var skönt att få bocka av dem. Det känns som att iallafall ett par stenar försvann från mina axlar, men det är dock en hel del kvar. Jag kämpar på!
 
Klockan är runt 19 just nu, men det känns som att det är mitt i natten. Är helt slut! Done! Finito! Är dock ledig imorgon, så jag får vila upp mig lite innan jag hugger in på plugget hemifrån. Det känns som att jag har lite lösa trådar att ta hand om innan jag kan slappna av och ta helg på riktigt. Skulle inte kännas bra att låta dem hänga över helgen, då får jag ont i magen. Ordning och reda, annars får det vara.
 
 
Hur har ni haft det idag? Lika slut som jag är nu, eller lika taggade som jag var imorse?

 
 


Lunch med The Blues Brothers


Fick med mig Bengtsson på lunch iallafall. Vi åkte förbi något lunchställe i Solna där vi satte oss och fick sällskap av The Blues Brothers, inga konstigheter. Jag tog Pannbiff med en god lök- och svampsås.
 
Den satt precis där den skulle, även om jag fick potatis för två.
 
 
Fick med mig alla kassar hem och tog hissen upp den enda våningen. Blev inte lika många som det brukar bli - men ändå över 500:- dyrare, vet inte riktigt hur jag lyckades med det. Men nu har vi så vi klarar oss ett tag iallafall. Gött! 

Storhandling


Hey hey heeey! Onsdag peeps, halva veckan har gått och idag är det dags för storhandling. Tänkte fylla på frysen framförallt. Vi är bara två stycken i vår familj, men vi äter som att vi vore minst fyra, så det gäller att bunkra upp. Benke kommer förbi och hämtar mig snart, han brukar hjälpa mig med storhandlingarna. Både med bilhjälp, men också med bärhjälp - vilket är guld värt. Tänkte försöka pressa in en lunch med honom idag också - det var så länge sen vi umgicks.
 
På lördag kommer förresten tre av mina favorittjejer över till mig. Jag står som värdinna i början av kvällen - så jag måste hitta något bra alternativ att bjuda på. Vi har en vegetarian, en låtsasvegetarian och en köttätare som mig. Det lättaste är väl att köra på plockmat? Lite av varje, så är det bara välja det man vill ha. Japp, så får det bli!
 
Ha nu en mysig onsdag kompisar, så hörs vi snart igen!
 
 


 
 


Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0