Den här dagen blir bara bättre och bättre


Vilken jäkla freeeedag! Är helt speedad av lyckorus! Blir först överröst med komplimanger från dagens första patient som tycker att vi är så duktiga. Det går raka vägen in i hjärtat alltså, varför ger vi inte varandra mer beröm i vardagen?

Dagens sista patient höjde oss till skyarna efter att vi gjort en klockren temporär fyllning. Vår allra första riktiga. Det sista kliniktillfället för terminen kunde inte slutat bättre. Jag är så jäkla stolt över både mig och Elin - hurra för oss! Kommer aldrig vilja jobba utan henne. Kommer bli svårt vid framtida arbetsintervjuer - det här är Elin, hon följer med på köpet :)

Hurra jippie tjihu! Kan absolut inte gå hem nu, utan jag köpte med mig en macka och satte mig i Vasaparken. Grönt härligt gräs under mina fötter och så är det fredag! Kan den här dagen bli bättre?

Skattjaktspiraterna


Fick ett sms av Jessan som sa att hon var i närheten så jag avbokade tacoplanerna till middag, rullade ihop picknickfilten och tog en flaska vitt ur vinstället. Här skulle det njutas av solens sista timmar ute på en gräsmatta tillsammans.

Hon presenterade mig för en, för mig, ny app där man letar skatter i verkligheten. Det låter lika kul som det låter förvirrande! Har inte riktigt förstått allt än - men jag är så exhited! Jag ska bli den bästa skattletar-piraten som någonsin funnits - detta givetvis tillsammans med Jessan vid min sida. Är det någon av er som vet vad det är för app jag menar? Hur går det för er?

Hann inte ta några bilder från vår middag-i-gräset-i-solnedgången-date, den här bilden är från tidigare idag. Gick all in i en haute couture-pose. Gillar min clavicula!

 

Alltså...


Hur mysig? Den fick mitt leende att gå från öra till öra.
 
 
 
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0