Ont


Efter middagen igår så tittade vi på film. En lugn lördagskväll var precis vad vi behövde. Jag skar upp en liten fruktsallad till filmen, med apelsin, äpple, kiwi, banan och hallon.
 
 
Fy bubblan vad gott det var med hallon - vi måste ha en hallonbuske någonstans på vår kommande tomt! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tycker förövrigt att den här dagen suger. Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat av att se varenda liten instagrampost eller facebookstatus som hyllar sina...
 
Tror aldrig att den smärtan någonsin kommer försvinna,  kanske den dagen betydelsen har ändrat sitt fokus ner i ledet, den dagen kanske det kan börja kännas okej. Men inte nu. Nu gör det fortfarande bara ont.
 
 
 


Jag fick som jag ville <3


För att kompensera gårdagens miss med tacosmaco som vi brukar ha på fredagar så körde vi alltså all in idag istället. Två gånger för mig alltså, hehe.
 
JP mötte upp mig efter bion och så gick vi armkrok iväg till Hemköp och fyllde vår vagn med alla tillbehör man bör ha på tacobordet. Dock saknade vi rödlöken idag igen, den har successivt försvunnit från vårt tacomys har jag märkt. Jag gillar det, men inte JP... Sen har vi ingen ost heller, har inte haft på många år så det saknar jag inte ens längre. Så har vi ju kvarg istället för gräddfil. Och självklart massor med majs! Ingen tacokväll utan majs!
 
 
 
Nu ska vi mysa till det med lite film, hörs mer imorgon!
 
 
 
 
 
 
 
 


San Andreas


Jag lyckades övertala min kusin på en bio iallafall. Eller ja, han var inte speciellt svårflirtad men ändå. Så jag skyndade mig med att klä på mig och så åkte jag iväg till Sätra (mycket närmare och smidigare att bli upphämtad där) och så kom han dit med bilen så åkte vi iväg till Heron City.
 
Filmen var bra. Den var väldigt Amerikansk om ni fattar? Mycket macho-man med tillhörande macho-citat och Amerikanska flaggor svaja i bakgrunden under sentimental musik. Men den var ändå bra, sjuka effekter så det kändes som att man var med om allt själv. Hade i stort sett hjärtklappning och andnöd från första till sista minuten. Klart sevärd, en gång iallafall.
 
 
 
Trotsade det gråa vädret och valde sommarskor ändå (vilket jag sedan fick ångra bittert när det började spöregna...)
 
 Hann med nachotallrik innan filmen också. Kan ju inte åka till Heron City utan att äta en sådan...

Den obligatoriska här-är-jag-och-mina-3D-glasögon-på-bio-selfien.Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0