Inte ge upp


Känner mig jätteduktig. Har suttit exakt hela dagen med plugg och även om jag känt för att slänga in handduken ett antal gånger idag pga tristess, så har jag fortsatt. Duktig tjej! Det gäller att inte bli distraherad av alla sidospår som finns. Det är särskilt utmanande när man har nära till både Facebook, bloggar och serier eftersom man sitter vid datorn. Men idag klarade jag mig bra ifrån det! Hejja!
 
Den här tentan är by far den tråkigaste hittills, så det vore surt att få skriva omtenta på den. Ni får gärna hålla tummarna för mig imorgon! Det brukar ju gå så bra då! 10.00 smäller det.
 
 
Tänkte fortsätta min måndagkväll med nya avsnitt av CSI och påskmust. Har ni köpt hem det än?
 


En hel dag med plugg


Hela dagen har spenderats framför datorn. Men inte nödvändigtvis i underhållande syfte. Har suttit och pluggat enda sedan jag vaknade vid nio imorse. Först la jag krut på tentaplugget, imorn är det dags igen och jag skulle bli mycket glad om även den här tentan gick som en dans. Sen har jag knepat och knopat med examensarbetet. Det ska bli så skönt när den är inlämnad och klar - för vilket jäkla arbete det är att skriva ett examensarbete hörrni! 


Efter lunchen tog jag datorn och alla mina små artiklar och bäddade ner mig i sängen istället. Lite mysigt måste man ju få ha när man är hemma och pluggar en hel dag!
5 saker ni inte visste om mig


1. Jag kan inte busvissla. Ni vet med fingrarna sådär i munnen. Har försökt lära mig i hela mitt liv, men det går bara inte.
 
2. Jag avskyr tonfisk, men älskar makrill.
 
3. När jag får hicka så håller den i sig länge och så låter det jättehögt. Det kan vara kul när jag är tillsammans med någon - superpinsamt om jag är själv på stan när det händer.
 
4. Jag tycker att hundar är läskiga, speciellt de som skäller mycket. Hundar som hoppar är också lite obehagliga - om de är stora.
 
5. Jag tittar inte på skräckfilmer, kan vara rädd och må dåligt i flera veckor efteråt. Med undantag för de skräckfilmer jag redan hunnit se (när jag var yngre), så jag vet när det blir läskigt och när det är "lugnt".
 
 
 


Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0