Det firas på jobbet


Igår blev vi Qulan-certifierade på jobbet. Det handlar om patientsäkerhet och klinikutveckling och är något vi jobbat hårt med det här året. Så igår kom självaste Mikael Zimmerman för att gå igenom allt på kliniken och avslutade med att officiellt certifiera oss. Känns otroligt kul och vi är alla så stolta! 
 
Det ville vi givetvis fira, så efter att ha skålat i bubbel och klappat varandra på ryggarna så gick vi iväg och åt en middag ihop. Vi gick till Ramblas och delade på 17 rätter tapas - bästa som finns!
 
 
 
 


 
 
 
När jag kom hem var jag helt slut. Det är klart att det var lite pirrigt att bli utvärderad och granskad i sitt arbete och när vi klarade certifieringen så var det som att en stor sten lättade från axlarna. Hejja!
 
 
 

Drinkar och middag med Elin


Idag efter jobbet mötte jag upp Elin på söder för en middag. Ni minns Elin va? Vi pluggade till tandhygienist tillsammans på Karolinska Institutet. Vi har inte träffats sedan i mars så hon hade inte hunnit se magen förrän nu. Sist vi sågs var hemma hos mig på lunch och då hade JP och jag precis fått reda på att vi var gravida, bara någon dag innan - men det var ju såklart alldeles för tidigt att berätta något då. 
 
Vi gick till Orchidé och åt middag. Ett thailändskt ställe som hade supergoda drinkar (alkoholfria naturligtvis). Elin tog någon med citrus tror jag och jag valde en med vattenmelon och körsbär, mums!
 
 
 


 
 
Det är alltid lika mysigt att träffa henne. Vi pratade roliga minnen från studietiden, nuvarande jobb och framtid. Sedan lovade vi varandra att det inte får dröja lika lång tid tills nästa gång vi ses. 
 
Innan vi skulle säga hejdå ville jag att vi skulle ta en selfie ihop. För att bilden skulle bli så bra som möjligt var vi tvungna att leta upp ett ställe där solen sken så vi skulle få bra ljus. "Det händer bara tillsammans med dig att man springer runt och letar efter ett ställe för den perfekta selfien".... hehe.
 

Men det där med solen i ansiktet gick sådär...
 
 
 
 
 

Så vi tog ett par steg till vänster och in i skuggan, det blev lite bättre :)
 
 
 
 
 
 

Tack för ikväll, dreamteam forever <3
 

Dags för stödstrumpor


Vi ska ju flyga till Cypern om ett par veckor och då börjar det nog bli dags för stödstrumpor. Det är visserligen ingen jättelång flygning, men tänker ändå köpa ett par som jag ska flyga med och försöka röra på mig med små promenader (antagligen fram och tillbaka till toaletten ett par gånger) för att vara snäll mot fötter och ben.

Kommer nog även börja använda dem under långa jobbdagar, för där kan jag känna redan nu att fötter och vader reagerar när jag gått och stått mycket. Visst kan jag sitta ner under längre patientbehandlingar, men för det mesta är jag uppe på fötter.

Har ni som varit gravida använt er av stödstrumpor? Har de hjälpt mycket?Jag beställde ett par stycken från vårdväskan.se som nog kommer i brevlådan om någon dag. Bland annat dessa söta med prickar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0