Gott nytt år!


Ville bara kika in här och önska er ett GOTT NYTT ÅR!! <3 Är ju som sagt värdinna även idag, så jag har lite att stå i. Har stått i köket sedan jag vaknade imorse och nu kommer gästerna om två små timmar. Puss sålänge kompisar, vi hörs mer nästa år! <3<3<3Tjejmiddag


Igår körde vi husets första tjejmiddag. Eftersom jag var värdinna för kvällen så blev det tacos. Hehe, ingen blev kanske sådär jätteförvånad, men tacos är ju faktiskt det godaste som finns och det är lite roligt att plocka lite av varje. Det är en mysig rätt att äta tillsammans.
 
Kvällens tjejer bestod utav jag själv, Sofie, Frida och Petra. Väldigt konstigt egentligen, men det är en av de allra första gångerna vi ses bara vi fyra. Vi är ju en del av ett gäng som gör massor med skoj tillsammans, både åker utomlands, firar midsommar och nyår varje år och vi trivs ju ihop som bara den. Konstigt att det inte skett tidigare alltså, men jag känner på mig att det kommer bli många fler gånger efter det här.
 
 
Hade som alltid jättetrevligt med dessa damer. Vid nio-tiden kom JP hem (jag hade jagat iväg honom till gymet så vi fick vara bara vi tjejer en stund), så efter att han kramat och hälsat på allihopa satte han sig i soffan och "höll sig undan". Hehe, min plutt <3
 
 
 
Uppdukat för tacofest (snodde bilden från Sofies Instagram).
 
 
 
 
 
Jag fick chansen att inviga min älsklingsvas från Klong med vita rosor <3
 Frida och Sofie

 
 
 
 
Petra och jag (som inte alls fastnade på bild tydligen...)
 
 
 
 
...och när jag väl fick upp ögonen så stängde hon sina.
 
 
 
 
 
.....
 
 
 
 
Sådärja, det fick duga :)
 


 
 
Supermysigt att ha över er tjejer, detta gör vi om!
 
 
 

Trerätters på IKEA


Idag tog vi en liten sväng till IKEA. Jag var glad, JP not so much. Men vi hade rätt så klart för oss vad vi skulle köpa, så det blev inget strosande bland hyllorna så man råkar komma ut med både det ena och det andra. Det vi behövde var en bäddmadrass och underlakan (till gästsängen), en dörrmatta (till dörren till uteplatsen eftersom vi säkerligen kommer ha en del gäster som vill gå ut på ett bloss imorgon och då vill vi gärna slippa att de får med sig hela vinterlandet in i köket), sen behövde vi fylla på vattenglas-samlingen. Vi blir ändå ett gäng på fjorton personer imorgon och så många vattenglas hade vi inte (roligt att vi har både vin- och champagneglas så det räcker för fler än fjorton gäster men inte vattenglas).
 
Vi började hursomhelst med en trerätters i IKEA-restaurangen. Vi tog naturligtvis spättan, det gör jag alltid. Köttbullarna är överskattade tycker jag. 
 
 
 
 
 
 


 
Nu har vi börjat med lite förberedelser inför imorgon. Jag har precis tagit ut en köttfärspaj ur ugnen och efter att JP har fixat laxen ska jag sätta gång med lite efterrätter. Vi hade tänkt bjuda på en hel buffé imorgon med allt från kött, fisk och skaldjur till sallader och minibakelser. På så vis kommer nog alla hitta något som faller dem i smaken, dessutom behöver vi inte stå och lösa logistiken med att få ut tallrikar till alla exakt samtidigt som vi hade behövt ifall vi hade valt att ha sittande middag. 
 
Kommer in snart igen och lägger upp ett inlägg om gårdagens tjejmiddag. Puss sålänge!
 
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0