Sjukling


Usch, vad det suger att vara sjuk. Började må dåligt i tisdags och har varit hemma sedan dess. Har sovit mycket och försökt dricka mycket vatten och varva ner. Men det känns som att det är på bättringsvägen nu, vilket känns skönt. Är så fruktansvärt trött på den här sängen nu, så ni anar inte... Så jag hoppas att jag känner mig tillräckligt bra för att ta en långpromenad i helgen, det tror jag att jag skulle behöva. Längtar efter att få lite luft.
 
Vi har bokat in absolut ingenting i helgen. Skulle inte orka med någonting annat just nu heller, så det blir bra. Fredagsmyset börjar såfort JP kommer hem och han sa att jag får välja vad jag vill till fredagsmiddag. Min första tanke var tacos, men näe... inget sug alls på tacos (har jag fortfarande feber tro?). Det jag skulle önska mig är en riktigt god egengjord lasagne med en krispig sallad. Men ingen av oss är bra på lasagne och vår ugnsform gick sönder häromveckan... Får fundera vidare på det helt enkelt. Några tips?
 
 
 
 

Julkänsla?


Happ, vad tycker ni om vintertiden då? Imorse (när klockan egentligen var en timme senare än vanligt) så kändes det rätt härligt att gå till jobbet eftersom det var så ljust ute. Dock blev det ju också mörkt snabbare på eftermiddagen. När vi klev utanför porten till jobbet straxt efter fem så var det becksvart ute. Det kändes som mitt i natten! Usch så trist! Jag fick dock en konstig julkänsla av mörkret. Eller det var mer alla tända lampor och lysen överallt som andades jul på något vis. Har ni någon julkänsla? Inte? Är det bara jag? Ah... det är väl jag och matbutikerna som började sälja julmust för någon månad sedan.
 
I år ska vi fira jul med min familj. Vi turas ju om vartannat år, JP och jag. Förra året var vi med hans familj och i år blir det med min. Ser jättemycket fram emot julafton, även om vi inte kommer fira den i vårt drömradhus detta år heller. Vi får köra all in nästa år helt enkelt!
 
 
 
 
Har ingen passande julinspirerande bild till er, så istället tar vi två bilder från igår. Vi missar aldrig en chans till att ta en selfie eller två...
 
 
 

Snacka om att hålla posen trots att det flyger (någon annans) hår i ansiktet...

 

Happy birthday Moa-lee!


Vi börjar den här vecka med att gratulera en av mina bästa vänner - Moa-lee. Hon fyller nämligen år idag! Nu är vi lika gamla igen :) Hoppas du har haft en riktigt härlig dag och fått många grattispussar av både Jade och Danne.
 
*Skickar ännu en puss!*
 
 
Bjussar på en gammal bild på oss från ett par år tillbaka. På Britney-konserten med Britney-tischa <3 GRATTIS!
 
 
 
 
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0