Mätt som en plätt


Som alltid på påsken hemma hos JPs föräldrar så serveras det lamm (idag tillsammans med en potatisgratäng och en palsternackagratäng - som var ljuvlig!) I år var inget undantag. Nu är jag så mätt att jag inte behöver äta på en vecka, vad skönt - slipper man tänka på vad man ska laga för något varje dag.

 


Nu ligger vi i sängen och väntar in Johan Falk som börjar en timme senare än vanligt. Ni kollar väl?

Sunny sunday


Godmorgon kompisar! Eller ja, jag vaknade för ungefär två och en halv timme sedan och har redan hunnit med en liten promenad. Det blev rätt sent igår. Tror att klockan var fem- sex när vi kom hem. Jag har ett svagt minne av att jag och JP gick med solglasögon, skrattade och höll oss för halsen för att det blåste så mycket på vägen hem. Det var alltså kolsvart ute så vi såg säkert ut som två riktiga skummisar.

 

Men jag hade verkligen en supertrevlig kväll igår. Så kul att träffa fina människor som man inte träffat på ett tag. Vi bestämde oss för att göra detta till en årlig tradition - träffas hela gänget och äta en god middag tillsammans kring påsk.

 
Idag är det påskmiddag nummer två som står på agendan - hemma hos JPs föräldrar. Vi ska bara samla ihop oss lite. Det gör man bäst med Djungel George!

Ps. ni har väl inte glömt att ställa fram klockan en timme?

Påskmiddag


Oj! Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det här. Jag älskar kött. Har alltid gjort det. Har aldrig ens varit i närheten av att bli vegetarian. Dock så är jag ju väldigt känslig. Får jag en seg bit, en fettsträng eller liknande så kan jag inte fortsätta äta. Det är kört, jag KAN inte fortsätta äta. Jag är därmed väldigt känslig för kött som är rare, jag är tillochmed lite nojjig för medium-kött. Jag tar alltid well-Done för att vara på den säkra sidan.

Tills idag... Ni som följde mig på min gamla blogg minns säkert min vän Kocken. Han är hands down - den bästa människan i köket ever. Ikväll lagade han den här helt sjukt möra oxfilén till påskmiddag, och jag är fortfarande knäsvag. Den var inte ens i närheten av well-Done utan snarare tvärtom. Men det var det godaste tillagade köttet jag ätit - nånsin - i mitt liv! Till det fick vi en sjukt god potatispuré och mustig rödvinssås.

Kolla här!Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0