Lite MIB


Helt otroligt. Det var ljust ute påvägen till skolan idag, och det var fortfarande ljust påvägen hem. Vilken lycka! Hängde även in den alldeles för stora och fula (men ack så varma) tjockjackan längst in i garderoben och tog på mig min svarta höst/vårkappa. Är det plusgrader så är det, nu är det praktiskt taget redan vår. Drömmer mig bort och önskar det iallafall.
 
 
Påtal om vår så är vi ju inne på vårterminen nu. Vilket betyder att vi ska ha våra allra första riktiga patienter snart. Det känns lite läskigt, men ändå spännande. 
 
Så idag var det dags att lära sig ta bort tandsten och det var faktiskt riktigt kul. Det är dock mycket svårare än vad man kan tro, men jag fick in rätt teknik och fick till det rätta "skrap-ljudet" man var ute efter. Imorgon fortsätter vi, fast då på kliniken - på fantomdockor. Kul kul.
 
 

The subway


Idag är det onsdag. Jag älskar onsdagar! Det är min absoluta favoritdag på veckan - ja, bortsett från fredag och lördag då. Vet ni varför? För att då går min favoritserie för tillfället - ja, bortsett från alla olika "real housewives of..." Alltså Tunnelbanan på kanal 5. Hur spännande?!
 
Senaste avsnittet satt jag på nålar med något högre puls än vad som är hälsosamt. Jag fick en sån adrenalinkick, och då tittade jag bara på programmet. Tänk vilken rush det måste vara att sätta dit idiotsnorisar som bråkar. Dock är jag nog för feg för att våga göra det på riktigt, så det räcker med att hejja på hemma i tv-soffan - eller ja, sängen, den är så mycket större och skönare.
 
 
Har proppat våran skål med vindruvor och physalis - frukt är godis!
 

Ingen förstår hur dåligt jag mår...


Jag tror att jag dör. Jag mår så dåligt att det inte ens är roligt längre. Jag tror att jag aldrig har mått såhär dåligt dagen efter i hela mitt liv. Vaknade runt tre gånger idag, bara för att gå och lägga mig igen då jag inte skulle överleva om jag var tvungen att gå upp. Vaknade på riktigt straxt efter klockan 15... 
 
Det känns ju verkligen att man inte är 20 längre... Meeen, kul hade vi och det är väl det som betyder något. Även om det inte känns så precis just nu.
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0