Kalas för min stora tjej


Kom hem för en liten stund sedan och är helt slut. Har varit på 7-årskalas för min stora tjej Emma idag och fick agera lekledare för tio sockerkickade ungar... Så ni förstår kanske om jag är en aning trött just nu, men är ändå glad. Det är alltid lika kul att se henne springa runt glad med massa kompisar. Min lilla stora tjej <3
 
Kunde inte bestämma mig för bara en present, så det blev fyra. Men hon är ju mitt hjärtegull och då blir det lätt så att jag skämmer bort henne litegrand :)
 
 
 
 
 
 
Alla barn - stora som små - fick djurmasker som man var tvungen att gå runt i hela dagen. Inga konstigheter alltså. JP fick vara skunk, eller grävling.. eller panda. Det var inte riktigt någon som visste vad han var. Jag fick vara mus, tills vi insåg att jag faktiskt var en hare. Det var lite småklurigt alltså.
 
Det var lättare att se vad brorsan skulle föreställa iallafall...
 
 
Lillsmulan och jag <3Middag med min stjärna


Igår efter helvetesdagen vid Barkarby så åkte jag iväg till Söder och mötte upp Jessan på Hosteria tre Santi. Vi har inte setts på över en månad och har därmed inte gett varandra några födelsedagspresenter, så vi passade på med det igår. Eller ja, jag fick paket. Hon ska ha en stor 30-årsfest om ett tag så jag väntar med mina paket till henne tills dess istället.
 
 
 
 
Jag var inte superhungrig efter Max tidigare på dagen, så jag beställde in två förrätter som huvudrätt istället. Lite goda charkuterier och smörstekta champinjoner med brödchips. Mums!
 
 
 
 
 
Snodde till mig en obligatorisk toa-selfie...
 
 
 
 
Min fina strålande stjärna <3
 
 

 
 
 
Nu måste jag sticka iväg, ska på 7-årskalaaaas!
 
 

Presentöppning x 3


Jag blev riktigt bortskämd igår. På middagen fick jag en söt svart liten påse av Elin, i den låg ett par guldiga ringar till öronen och ett armband i guld. Älskar dem båda två, men armbandet blev snabbt min favorit! Så snyggt med så tunna ringar tyckte jag!
 
 
 


Av Carro fick jag en flaska Prosecco - det går ju alltid hem! Har precis tagit slut på den jag hade i vinstället, så jag blev så glad när jag fick en ny.Och när jag kom hem så stod det här stora paketet på bordet och väntade på mig. Blev helt pirrig i hela kroppen, jag som varit så nyfiken i en veckas tid nu! (Tydligen var den slut på ena lagret och leveransen som skulle ta 24 timmar tog närmare två veckor...) Öppnade det sakta och det första jag ser är några proteinpulverpåsar... Sedan någon burk med något annat träningsaktigt. Jag tittar försiktigt på JP och försöker att dölja min besvikenhet. "Det är ett startkit om du vill komma igång med träning nu till hösten" svarar han glatt. Jag trodde inte mina ögon. Känner han mig inte ett dugg den här killen? Skulle aldrig önska mig proteinpulver i födelsedagspresent...
 
Men så kunde han inte hålla sig länge och började istället skratta och bad mig kolla längre ner i lådan och där låg den. En sprillans ny  k a m e r a!  Åh, så glaaad jag blev! Precis vad jag önskat mig. Äntligen blir det lite snygga bilder i bloggen framöver! Tjihuuu!
 

Måste bara köpa till ett bra minneskort och installera den - sen jävlar! :D
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0