Dejt


Hellooo WhineLovers! Hoppas ni har en trevlig lördagkväll, för det har vi. Det är lördag och date-night. Var precis och såg Snabba cash - Livet delux. Den var helt okej, tycker fortfarande att böckerna är så mycket bättre dock. Sen var det alldeles för lite av Kinnaman för att det skulle vara succé.

 

 

Men det var mysigt att gå på bio med min älskling. Det var ett tag sen, han gillar inte bio lika mycket som jag gör nämligen. Men ibland vill han göra mig glad och går iallafall <3

 

 

Nu tänkte vi äta en något sen middag... Har ni en trevlig lördagkväll?

 

 

Lugn fredag


Vi bestämde oss för en riktigt myskväll och tänkte köra all in! Det blev ryggbiff med pompa och bea till middag. Herregud vad länge sedan vi åt det! Det blev hursomhelst supergott.

Sen tänkte vi inviga vår nya popcornskål. Hur fin är inte den?
 

Popcornskålen fick vi av Cristoffer och Alexandra <3

 

Ny favorit


Fick den här fina väskan av min gulleplutt i födelsedagspresent. Jag älskar den! Får plats med precis lagom mycket och så har den både vanliga handtag och ett lite längre, så man bara kan slänga den över axeln och ha båda händerna fria. Den fick följa med mig ut idag - min nya favorit!

 

 

 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0