Fredagsgull


Har varit så inne i mitt pluggande idag att jag har glömt att dricka någon vätska. Inte någonting överhuvudtaget alltså. Märkte av det när jag var nere i affären och handlade, när jag sen kom upp så kände jag mig helt yr. Jävla pucko. Hur kan man glömma att dricka på en hel dag?

 

Ah, nu räcker det med plugg och slit för idag iallafall. Har precis ätit tacos enligt fredagsmysnormen, och strax börjar X-factor. Så den största kraftansträngningen jag gör ikväll är för att fylla på chipsskålen.

 

En bra tacos-size enligt mig.

 

...och så JPs

 

 

 

Insomnia - not!


Hoppsan! Vaknade tidigt imorse av ett sms från Jenny som berättar att dagens föreläsning är inställd, och flyttad till nästa vecka. Åh, så skönt, det var precis vad jag behövde. Så jag somnar om och bryr mig inte om att ställa klockan, nu får jag vakna när jag vaknar tänker jag.
 
Så vaknar jag nu. Klockan 12. (!!) Vaknar av att jag hör brevbäraren kämpa med att trycka in posten i brevlådan. Oj, vad jag var trött då. Men det kändes verkligen som att jag behövde en sån här dag. Så glad att jag slapp gå ut i kylan och stå och vänta på pendeln.
 
 
Men bara för att jag har en "ledig" dag, så betyder inte det ledigt... Det betyder plugg! Så nu ska jag grotta ner mig i mikrobiologins värld. Tjiiihooo!
 
 
 

Snuskig dans


Måste fixa middag lite snabbt nu, för sedan ska vi iväg till Chinateatern och se Dirty dancing. Jag fullkomligt älskar musikaler! Men vem gör inte det? Min första musikal jag såg live var RENT, och jag var helt fast efter det. Jag älskar musiken, det pampiga och själva stämningen med musikaler. Man blir bara så glad!
 
 
Så. Dirty dancing alltså. Vågar jag berätta att jag faktiskt aldrig har sätt den filmen från början till slut? Någonsin. Nä, det kanske jag inte vågar. Jag hoppar över det.
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0