Cyklade ner till vattnet igår


Igår efter att jag skrivit det sista blogginlägget så var jag helt inställd på att ligga och såsa på soffan tills det var dags att sova, men efter GoT-avsnittet så fick vi ny energi och drog ut cyklarna från boden. Pinsamt nog har vi inte tagit ut dem en enda gång sedan vi flyttade in, så nu var det verkligen på tiden. Behövde pumpa i lite luft i däcken, men sen var det bara tuta och köra! Som jag har längtat!
 
Jag log och fnittrade som en liten flicka efter de första trampen, vilken härligt känsla det är att cykla. Och i detta underbara väder vi har nu på kvällarna - helt underbart!
 
 
 
Vi cyklade runt lite bland gårdarna - jag är ju så nyfiken och älskar att se hur grannarna har det på sina tomter med blommor och sånt. Sen bestämde vi oss för att cykla ner till vattnet. Det finns tydligen flera badplatser i närheten av oss och en av de närmaste ligger bara ett par få minuter bort med cykel.
 
 
Magen och jag på min fina vita cykel som jag döpt till Sötnosen. Henne fick jag i examenspresent av JP :)
 
 
 
 
Det var jättefint därnere. Både mjuk sandstrand och lite mer klippor. Kommer vara perfekt badställe i sommar <3
 
 
 
 
 
 
Min fina älskling och jag. Ser ni lusthuset som ligger där mitt ute i ingenstans i vassen? Både vackert och lite kusligt.
 
 


 
Nu vill jag cykla varje kväll, så himla mysigt! Ikväll var det dock dags för yogan igen direkt efter jobbet, så då orkade jag inte med någon cykling efter det. Passet var mycket jobbigare idag. Det var inte så mycket skillnad i övningar, men jag tror att det dels berodde på att jag "gick in" mer i yogan och andningen, samt att det var riktigt varmt. Men det var härligt. Skönt att få ta hand om kroppen och själen sådär innerligt.
 
Hoppas ni har en mysig kväll, imorgon är vi redan i mitten av veckan - snart helg! 
 
 

Liljekonvalj <3


Äntligen kom värmen tillbaka, så himla härligt! Man blir ju genast på ett så bra humör såfort solen skiner och man slipper kalla vindar. När jag kom hem från jobbet gick jag direkt ut på uteplatsen och la mig i soffan. Solen brukar gå ner bakom träden sådär på kvällen, men jag hann ligga och sola ansiktet innan den försvann helt. Tänk så härligt ändå, hade vi bott kvar i grottan (Läs: lägenheten i stan) så hade man bara gått in där i mörkret och väntat på att det blev kväll. Nu kan man (och hinner man) njuta av sommaren på ett helt annat sätt - även på vardagarna.
 
Påvägen hem går man igenom ett litet skogsparti (såfort man går in där så ser man vårt hus längst bort, så det känns aldrig läskigt) och idag stannade jag till för att plocka med mig en liten bukett med liljekonvalj. De doftar ju ljuvligt. Syrénbuketten hade hunnit bli lite trött, så nu var det dags för en ny bukett <3
 
 
 
 
Nu ska vi fortsätta med Game of Thrones och popcorn, ha en trevlig måndag hörrni!
 


Veckohandling och premiär


Avslutningsvis åkte vi till CityGross och veckohandlade. Känns alltid bra att fylla på förråden lite innan en ny vecka startar. Jag är inne på antingen vegetariska biffar (finns i massor med olika sorter och storlekar) eller korvstroganoff just nu. Jag snöar ofta in mig på saker ni vet. 
 
Till frukost på vardagarna äter jag alltid samma sak. En skål med vaniljyoghurt och en banan vid sidan om. Det är precis lagom för mig. Har ganska svårt att äta någon frukost sådär tidigt på morgonen och man snabbt ska iväg. Förut drack jag endast en shake på morgonen, men nu känns det som att jag behöver lite mer energi än så. Helgfrukostarna får däremot gärna vara mer att bita i, då är det mysigt att plocka fram allt på bordet och sitta och äta länge.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pep till av lycka när jag såg dessa bigaråer i frukthyllan - äntligen! Visserligen snordyra eftersom de är de första för säsongen, men det var det värt. Älskar dessa mörkröda ljuvligheter!
 


Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0