Maleficent


Jag hade egentligen en del att ta tag i hemma, men jag fann aldrig någon lust eller ork idag. Tog istället mitt pick och pack och åkte och mötte upp min kusin. Så drog vi till Heron och åt en sen middag och gick sedan på bio och såg Maleficent! SOM jag har längtat! Hade väldigt höga förväntningar och den gjorde mig inte besviken, rekommenderar den starkt! Den var riktigt bra! 

Ser på Törnrosa med ett helt nytt ljus nu...


Äntligen får jag prata av mig


Jessan kom ju hem till mig igår. Först hade vi planer på någon storslagen middag, men jag kände att jag varken hade ork eller råd att lägga så mycket på det, så det blev pizza. Slår aldrig fel. Pepperonipizzan från vår pizzeria är den godaste i hela världen. Jag skojar inte. Jag drack ett glas rött till och så hade jag självklart vitt på kylning till henne - man är väl en bra host :)

Sen hade vi ju först tänkt att vi skulle se någon film, men så kom vi in på spåret The real housewives of Beverly hills och kunde inte byta ämne. Jag är ju som bekant besatt av den här serien. Jag har som tur är haft Carro i klassen att vädra åsikter med gällade den, men ingen annan. Jessan har precis blivit fast och har lika många åsikter och tyckande och tänkande gällande dessa Beverly hills-damer som jag. Hon hade missat de sista 4-5 avsnitten så vi satte igång och betade av dem. Vi flög såklart mellan skrik, skratt och kräkreflexer (såfort Häxan Carlton öppnar munnen) och såg sista avsnittet vid 02 på natten. Tiden bara rann iväg för att man är så inne i den här serien (även om det här var 3-4:e gången jag såg dessa avsnitt).
 
Så hon sov över här. När vi var klara med att diskutera (väldigt inlevelsefullt) om hur rätt det är att Lisa äntligen får stå för det hon säger och gör så var klockan ändå närmare nästa dag, så det var lika bra.
 


Jahapp, nu då?


Det känns rätt konstigt att inte ha något plugg eller något moment att förbereda sig för längre. Har ju ständigt haft något "som legat och väntat på att bli gjort" till skolan men nu när allt är klart så känns det lite konstigt. Lite tomt faktiskt. Nu har jag ändå en hel del små moment att göra - det mesta gäller examensdagen. Men ingenting till skolan...
 
Jag minns när jag tog studenten för snart 10 år sedan, herregud vad gammal jag är. Då var det så otroligt mycket att göra det sista året att jag varje dag satt i flera timmar med plugg när jag kom hem från skolan. Jag var ganska skoltrött i både första och andra ring, så för att få ett fullständigt slutbetyg i tredje ring gällde det att ligga i. När alla andra i skolan njöt av härliga klämdagar här och var så satt jag i skolan och tentade av saker jag missat tidigare. Gick tillslut ut med ett riktigt hyffsat slutbetyg och kände mig såklart jättebra. Dock minns jag den där tomheten några dagar efter studenten. Vad skulle man göra nu då? Minns att mamma kom hem och jag låg och skrubbade toaletten. Hon trodde att jag hade blivit galen, men jag var bara så rastlös att jag hittade på alla möjliga uppgifter för att fylla tomrummet.
 
Nu kommer jag visserligen börja jobba efter sommaren som kommer vara fylld med härliga resor och uppvilande, så jag lär inte bli så rastlös trots allt. Svårt att koppla bort allt bara och bara njuta av att vara ledig.
 


Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0