I want it that way


Oh oh oh, nu är det inte alls långt kvar tills de landar på svensk mark! Det var ett tag sedan de hade en konsert i Sverige nu, senaste gången de var ute på turne var tillsammans med New kids on the block och då kom de aldrig till Stockholm. Så nu är det ändå på tiden att de kommer hit - som en fulltalig grupp dessutom!
 
Jag är taggad till tusen och hoppas att jag kan kan hålla tårarna i styr och kläderna på den här gången. Det har inte riktigt gått så bra tidigare om vi säger så.
 
 
Tillochmed reklamen på bloggen är taggad!
 
 
 
 
 

Go och gle - jordgubbé


Längtar efter svenska jordgubbar. Längtar efter allt som har med sommaren att göra iof. 

Förutom getingarna.

Sitter fast i bilkö


Vissa dagar och tider så är det en jättevinst för mig att ta pendelbussen som går mellan KI-Huddinge och KI-Solna när jag ska hem ifrån skolan. Tar cirkus 35 minuter och jag kan svänga förbi Hemköp påvägen hem. 

Men andra dagar och tider - som exempelvis idag vid sluta-jobbet-tid så tar det lätt den dubbla tiden. Köerna verkar aldrig lätta och man ser en lång röd svans av bilar framför sig. Kan iallafall trösta mig med att jag kan ta helg redan nu. Har studiedag imorgon (ska visserligen sammanfatta ett par artiklar, men sen tar jag helg på riktigt). Imorgon blir lugn, sen ska jag träffa mina tjejor på Fancy schmansy-tjejkväll hemma hos Linnéa på lördagen. Ska bli så roligt, jag är så taggad!Såhär glada kan man se ut när man tar helg en dag för tidigt <3


Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0