Cash is king


Hej kompisar, nu börjar det dra ihop sig. Har äntligen packat klart och kan nu sätta mig med ett glas vitt i handen och andas ut och vänta in att klockan ska bli dags-att-åka i lugn och ro. Jag var ju orolig över att packa övervikt, speciellt med alla skor jag ville ha med, men vet ni vad? När jag ställde väskan på vågen så stod den på precis 20.00 kg. På pricken! Hur grym är jag? Då väger JPs inte mer än 14.00 kg kanske, så det finns marginal till lite fler Kretaskor kanske :)
 
Har även med mig den rosa portmonän som jag fick av Linnéa och Moa-lee. Full med växlade euros - så himla grymt! Ska skämma bort mig själv rejält någon dag!
 
 
 
 
 


Gomiddag och gofika


Proppmätt! Kom hem för en liten stund sen och är fortfarande proppmätt. Var hemma hos JPs föräldrar på middag och det bjöds på egenfångad havsöring med färskpotatis och kantarellstuvning. Sen fick vi även smaka på egengjort knäckebröd gjord endast på frön - förvånadsvärt gott!
 
Till efterrätt blev det rabarberpaj med knäcktäcke som serverades med vaniljglass, det var JPs söta farmor soma bakat. Smakade lika ljuvligt som det låter! Nu är vi båda riktigt mätta och belåtna och jag ligger i sängen och samlar kraft till att påbörja min packningslista. Snart.
 
 
 


Resfebern har slagit till


Wopidouu, börjar bli riktigt pirrig nu! Resfebern kom när vi pratade om när vi ska börja röra oss mot arlanda imorgon. Pirr pirr pirr! Skönt att det bara är runt 20-40 minuters transfer från flygplatsen också, det är ju den tråkigaste delen på hela resan.
 
Nu ska vi iväg på middag hos JPs föräldrar alldeles straxt, sen blir det att skriva packlista (såklart jag måste ha en packlista) och sedan packa. Det roligaste som finns! <3
 
 
 


Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0