Gott nytt år!


Ville bara kika in här och önska er ett Gott nytt år! Vi firar hemma i år, min lilla familj <3 Även om det "bara" är vi så har vi gått all in med trerätters och (alkoholfritt) bubbel i glasen - för fira måste vi ju!


Tänk - för exakt ett år sedan firade vi också nyår här hemma hos oss, men då hade vi sittande middag och fest för 14 personer med allt vad det innebär. Det var ju såklart också kul, men jag skulle inte vilja byta årets firande mot någonting annat! Det är precis så som vi vill ha det. Kellys första nyår och hon är festklädd till tänderna, ni får se fler bilder imorgon.


Ha nu ett riktigt gott nytt år och ett härligt firande av tolvslaget! Vi hörs mer nästa år!
Världens bästa nyårskyss, den bästa hittills! <3 #mosadmedkärlek
Gosigaste älsklingen <3


Det absolut gosigaste som finns är hennes lagom runda lår och mysiga små fötter. Älskar den där känslan när vi ligger och ammar och hon tycker det är så mysigt att hon gosar loss med fötterna mot min arm och min mage. Mitt hjärta svämmar över av kärlek då!
Älskade lilla Goseknoe, du skulle bara veta hur mycket jag älskar dig! <3 <3 <3Ny babysitter!


Igår hade vi en riktig mysfredag hemma. Åt kycklingtacos till middag, det var länge sedan nu, så det var på tiden. Hade gjort extra mycket guacamole dessutom. Jättegott som alltid - tacos är livet! Såg sista Harry Potter-filmen (igen!) och somnade som små barn innan klockan slog 23.00. 
Vi har förresten köpt en ny babysitter, en supervariant med 5 olika lägen på hastighet på vaggandet och med flera olika melodier. Det blev en julklapp till mig och JP från mig och JP, hehe. Vi tänkte att den kunde skänka oss lite ro när våra krafter var slut. 

Hon gillar den dock endast när hon redan är på gott humör. Är hon arg eller ledsen så är det bara mammas eller pappas famn som fungerar ändå. Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0