Vi börjar imorgon


Vet ni vad? Jag tänkte att jag skulle köra en liten kalender - en sorts nedräkning fram till jul. Jag har knopat ihop en lista med 24 stycken rubriker som jag tänkte ha här på bloggen. En rubrik ur den här listan varje dag fram till jul. Vad tycker ni om det?
 
Vi börjar med den imorgon då det är den 1:a december då. Men jag tänkte att ni redan nu kan få se listan som vi ska gå efter. Här är den:
 
 
24 dagar
 
 
 
Hoppas ni gillar upplägget. Om ni gör det, så skicka (eller klicka) mig ett hjärta. Det är ju bara ett klick iväg, men gör mig så glad!

Julemusik


Hej kompisar! Har ni en mysig lördag? Jag sitter framför Så mycket bättre och njuter av Agnes dag. Älskar henne och har haft hennes låtar som självklara val på alla mina spotifylistor sedan hon vann Idol. Otroligt kul att få höra mer om henne som man inte fått veta innan - hon är ju ganska så privat annars.
 
 
Happ, annars då? Vaknade av att JP hade gjort frukost på sängen till mig imorse. Vi hade köpt levain-bröd och massor med gott pålägg och min favoritdryck alla kategorier: Oboy! Så jag fick en riktigt bra start på dagen jag. Sedan tog vi en sväng till Västermalmsgallerian och hittade lite kläder till prinsen. Jag fick med mig en ask Strepsils med jordgubbssmak, så roligt blev det för mig. Näe, men jag vaknade med en vrång hals och tänkte att jag skulle ta och hjälpa den lite på traven mot att friskna till igen. Jag hade egentligen planer med Jessan ikväll, men eftersom jag inte har råd att bli sjuk just nu så valde jag att ta en lugn dag hemma istället.
 
Och det är precis vad jag har gjort. Tagit det lugnt. Har småtittat på lite filmer och lyssnat på musik. Håller på och bygger ihop en ny julemusik-lista på spotify. Tänker att jag vill ha en lista med olika artisters tolkningar på kända jul-låtar. Änsålänge har jag Backstreet boys, Amy Diamonds, Carolas och Mariah Careys jul-låtar. Vilka artister saknar jag tycker ni?
 
 
bsbjul
 

Tacofesten


Hej hej fredag hej! Har haft en så bra dag i skolan ska ni veta. Hade klinisk röntgentagning på patient och sedan utlåtandeskrivning där man kollar på de bilder man tagit och ser om man kan hitta någon karies eller bennedbrytning tillexempel. Fick vara med Elin också och blev så glad! Har verkligen saknat min partner in crime och det kändes så roligt att äntligen få jobba tillsammans igen! Det gick så himla bra och det var länge sen jag var på ett sånt fnisshumör i skolan. Det är så roligt, för vi har en så lik humor. Vi behöver inte ens säga något till varandra, vi bara fattar - och så brister vi ut i skratt. Aah... skitkul fredag blev det iallafall!
 
Något annat jag också längtat efter är tacofesten. Det gäller att hitta de små sakerna i vardagen och göra dem större. Häromdagen när jag fick ett sms från JP med frågan om vad vi skulle äta till middag, något som även passade bra som matlåda till dagen efter, så svarade jag "tacos!!!", men fick ett nej... Det var för mycket bök mitt i veckan när man är slut från jobb och skola, och dessutom är det inte helt optimalt som matlåda.
 
Då bestämde vi oss för att köpa något annat lätt den dagen och skjuta upp tacosen till på fredag, och då ha en tacofest istället! Så nu har jag hunnit längta extra mycket till den här dagen. Jag skuttade hem från pendeln och mötte upp prinsen och så gick vi och handlade allt gott.
 
 
Hoppas ni andra har en trevlig fredag ni med. Med eller utan tacofest.
 
 
 
 


 
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0