Älska mer


Den här veckan går i kärlekens tecken - rakt igenom. Pride! Visst är det väl en självklarhet att man ska få älska vem man vill? Att man ska slippa bli uttittad för att man håller den man är kär i i handen? Kunna berätta om sin partner för sina föräldrar? Ha samma rättigheter som alla andra?

Det är tyvärr inte en självklarhet för alla. Inte ens idag 2013. Därför är den här veckan så otroligt viktig! Detta är verkligheten och ingen är stoltare än jag över mina vänner som vågar stå för sina känslor och sig själva. Störst av allt är kärleken!


Nu ska jag ut i Pridekvällen och fylla den med ännu mer kärlek!

Hulken och hamburgare


Eftersom vi har varit ute och rest hela julimånad så ekade vårt kylskåp tomt när vi kom hem - likaså skafferiet. Så idag så tog vi oss i kragen och gick och storhandlade - mitt i ösregnet.

Påvägen hem visade JP hur stark han är. Jag sa att jag inte trodde att han skulle orka hela vägen hem - då tog han mina påsar också...Vi firade vårt initiativ med hamburgare med friscobröd till middag. Godaste på länge <3

 

Fina Jade!


Hade bestämt dejt med Moa-lee, hennes fina pojkvän Danne och deras underverk, prinsessan Jade idag! Satt på tunnelbanan och var så förväntansfull. Såg på bilder på lilla Jade som Moa-lee hade lagt upp på instagram och kände hur jag blev tårögd, redan på tunnelbanan...

Möter Danne i dörren och är redan darrig på rösten. När jag kliver in i vardagsrummet och ser min starka vän med det sötaste lilla knytet i famnen så kan jag inte hålla tårarna borta. Hon är så fin, lilla Jade. Jag vill ha en själv! Helst igår!

Titta hur fin hon är, lillprinsessan!

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0