Suck it sugdag


Usch, vet inte vad det är med mig idag, men jag har inte haft någon bra dag alls hittills. Det har varit en riktig sugdag faktiskt. Jag vaknade och trodde att jag hade en lugn, härlig allt-flyter-på-dag, men den blev tvärtom. Inget har gått som jag vill. Jag har gjort saker fel, sagt saker fel, fumlat och tappat saker. Får inte fram de sakerna jag vill säga, kan inte formulera några vettiga meningar och känner mig allmänt sämst idag.
 
Jag antar att vi alla har sådana här dagar och idag är det tydligen min tur. Vilket suger. Speciellt när man kunnat ha en superonsdag med långledighet att se fram emot. Får hålla tummarna för att det kanske kommer då...
 
 
 

Garderobsrensning


Genomgång av Jessans garderobsrensning ikväll. Ibland hittar man riktiga pärlor! Pettsons hatt fick tyvärr inte följa med hem, men mycket annat fick däremot göra det :)


Turister i vår egna stad


Väderappen lovade strålande sol i Stockholm fram till klockan 12 idag, så jag mötte upp min bror redan vid 9-tiden för att ta en långpromenad genom stan. Genom hela stan. Vi började i T-centralen och gick via Gamla stan bort till vattnet och gick längst kajen. Förbi slottet och ut på den andra ön innan Djurgården. Där satte vi oss på en brygga och solade lite. Sen började våra magar kurra, så vi gick mot Kungsträdgården och Fridays, men eftersom det fortfarande var en tjugo minuter innan de skulle öppna för lunch så vi tog en sväng in på PK-huset innan.
 
Satt sedan ute på uteserveringen och åt lunch, tyvärr med världens sämsta servitör. Han var sanslös. Tappade saker på mig utan att be om ursäkt, var allmänt klumpig, frågade varken om vi ville beställa något mer eller om vi var klara, utan bad oss betala innan vi ens var färdiga med vår mat... Han fick inte så mycket dricks om vi säger så. Vi fortsatte sedan vår vandring. Vid 13-tiden tackade solen för sig och då gjorde vi detsamma. En ganska så lagom promenad för en förmiddag.
 
Älskar att turista i sin egna stad <3
 
 
 
Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0