Inte tänt det första ljuset än


I söndags var det ju 1:a advent, men vi hann inte plocka upp en enda julsak. Lite upptagna med annat... Men igår tog jag tag i två av fyra lådor och fick upp lite ljusstakar, adventsstjärnor och lite tomtar och ljus. Har ännu inte kommit till lådan där adventsljusstaken ligger, så vi har fortfarande inte tänt det första ljuset än. Men det är inte hela världen, får se om jag hinner med resten av lådorna idag istället. Så snart får vi tända det första ljuset även hemma hos oss.
 
Ser så mycket fram emot den här julen. Tänk att vi firar jul i vårt underbara hus, för första gången med vår nyfödda dotter. Åh, nypa-mig-själv-i-armen-lycka igen! <3
 
 
Det mesta av julpyntet kommer vi ha på mellanvåningen (vardagsrummet, matplatsen och köket), men har även ställt en ljusstake i fönstret nere i gästrummet, inne i vårt sovrum har vi nu två stående adventsstjärnor i varsitt fönster och inne i Kellys rum står en ljusstake i fönstret och så även den här mini-ljusstaken i en av hyllorna på väggen. Visst var den söt? Tyckte den var otroligt gullig, så den bara måste Kelly få ha i sitt rum!
 
 
 
 
 
Har precis börjat knåpa ihop en jullista på Spotify med mina jullåtsfavoriter. Lyssnar alltid på Amy Diamonds julskiva varje jul, vill alltid ha den på när jag slår in julklappar tillexempel, det har blivit ett riktigt måste för mig. Nu blandar jag Amys låtar med Carola, Körberg och härliga versioner av Chestnuts och Let it snow - mysigt!
 
 
<3
 
 
 

1 vecka gammal idag!


Idag blir vår lilla gosa 1 vecka gammal. Vad konstigt det låter, har hon bara varit här med oss i 7 dagar? Jag minns ju inte hur det känns att vara utan henne, hon är det mest underbara man kan tänka sig och jag saknar henne om jag så bara är på toaletten. 
 
Nu ligger hon här bredvid mig i babynestet som farmor gjort och vaknar sakta men säkert upp till en ny dag. Det är JPs första dag tillbaka i skolan och Kelly och jag har därmed vår första dag tillsammans - bara vi två. Det är visserligen endast en halvdag, då vi ska iväg på läkarbesök på eftermiddagen, men det ska ändå bli mysigt att få hela morgonen och förmiddagen för oss själva - även om vi redan saknar pappa <3
 
 
 
Vår duktiga lilla tjej som tagit blodprov häromdagen, därav plåstret. Skrek inte ett knyst, det var endast underläppen som började darra lite, men inte mer än så. Riktigt duktig barnmorska som la nålen också.
 Äntligen är hon här!


Nu här hon här. Vår fantastiska lilla prinsessa är här på riktigt! Hade inte speciellt bråttom till världen, med 8 dagar över tiden och efter 22 timmars kämpande förvandlades Pickis till en underbart vacker liten prinsessa vid namn Kelly. Både mamma och pappa är överlyckliga och måste nypa oss själva i armen ibland för att förstå att den här vackra lilla varelsen faktiskt är vår och är här för att stanna. Jag trodde jag visste vad lycka var, men nu när vi har henne hos oss så slår det allt jag någonsin känt förut med hästlängder.
 
Vi är såklart helt invaggade i vår underbara bebislyckobubbla just nu, men ville bara kika in här en snabbis för att berätta det stora! Är helt blown away av den mäktiga känslan över att få bli förälder - till världens finaste dotter dessutom.
 
 
Hade helt fel om att jag skulle slippa gå över tiden, hade helt fel om att det var en pojke vi skulle få - men OJ så lycklig! <3
 
 
 
Här har vi henne - vår dyrbara skatt - Kelly!
 


 
 
Första bilturen, påväg hem från BB <3
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0