Minifredag


Hej kompisar, hur är läget denna minifredag? Har knappt någon koll på vilken dag det är eftersom man är ledig lite här och där just nu, men jag betraktar iallafall den här dagen som en fredag eftersom vi är lediga i två dagar nu. Så jag lyxade till det lite och har nu laddat upp med fredagsmys för hela slanten. Köpte hem ingredienser till egengjorda hamburgare (muums) som vi gjorde till middag, sen köpte jag naturgodis och en liten chokladkaka - i sann fredagsmysanda.
 
Ska duka fram det nu till filmen. Vi tänkte se Röjar-Ralf. Har ni sett den? Jag har missat den totalt, men jag har sett små klipp och den verkar kul. Hoppas på det!
 
 
 
 
Kommer nog somna innan filmen är slut, så vi hörs mer imorgon - Nyårsafton!
 
 

En bilselfie


Det blev en lite ovanlig morgon för mig imorse. Anna på jobbet smsade mig igårkväll och sa att hon skulle ta bilen till jobbet och undrade om hon skulle plocka upp mig på vägen. Det tackade jag för och så blev det. Jag gillar ju annars att följa mina exakta rutiner, speciellt tidigt på morgonen innan jag blivit människa, så det kändes väldigt annorlunda att komma fram på parkeringen istället för från tåget imorse.
 
Men det var riktigt skönt att få sätta sig i en varm bil nu när det var så kallt idag. Påvägen hem släppte hon mig i Fridhemsplan då jag hade lite ärenden att utföra. Har en del födelsedagar nu i januari och tänkte att jag lika gärna kunde fixa dem nu, så slipper jag stressa sedan.
 
 
Vi var tvungna att ta en bilselfie, det förstår ju vem som helst...
 
 


Hemmahäng och pizza


Eftersom jag tydligen samlar snäll-flickvän-poäng fortfarande så gick jag ut och handlade pizza på Birkastan tidigare idag. Min lilla pudding var lite halvtrött efter kvällen innan, så jag tänkte att jag kunde ställa upp. Provade på kebabpizza för första gången någonsin, konstigt va? Att jag aldrig testat innan? Men den var riktigt god. Slår dock inte pepperonipizzan på Birkapunkten, men ändå en 4/5.
 
Sen kröp vi ner under täcket igen och kollade på Frost. Ryser verkligen av Let it go. Hela den scenen är så fantastisk! Inte konstigt att den vunnit massor med priser.
 
 


 
Resten av dagen har vi spenderat inomhus. Jag har rensat i skafferiet i köket och slängt allt som gått ut (hade kristyr från 2013 kvar...) och ställde iordning allt så det är lättare att hitta. Ena hyllan är full med saker till bakning - har ca 7-10 olika strössel och alla tänkbara karamellfärger. Den andra hyllan blev full med pasta, ris, alla olika qinoaor och linser, kaffe och konserver. Nu ser man vad och hur mycket vi har av allt. Behöver nog inte handla på ett par dagar iallafall.
 
Har fått en tråkig huvudvärk nu på kvällen så jag har bäddat ner mig och blir snart serverad smörgåsar på sängen. Det gäller att ge och ta...
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0