Köpt utemöbler och laddar inför mello


Vet ni vad? Vi hittade jättefina utemöbler på Mio. Var där i över en timma och provsatt alla utesoffor de hade tror jag. Provade med olika bord, olika höjd, olika storlekar, men fastnade tillslut för en hörnsoffa med lagomhögt bord så man kan få plats att äta vid. 
 
Vi har ju velat fram och tillbaka om vi ska ha en loungesoffa med lågt bord eller ett redigt matbord med stolar. Vi beslutade oss för att försöka leta efter något mellanting och jag tror vi lyckades riktigt bra! Soffan är i ljusgrå rotting med mörka kuddar, bordet går i samma färg. Sen köpte vi även ett stort parasoll som vi tänkt ställa bredvid, kan ju vara skönt med lite skugga ibland också. Åååh, nu är vi så pirriga härhemma!
 
Hela beställningen "fanns inne", så vi kommer förhoppningsvis få leveransen redan nästa vecka. Nu välkomnar vi alltså våren ännu mer! Nästa steg är alltså en grill, måste kolla upp vad vi vill ha för sort bara. Jag vill ha en så enkel som möjligt, den får gärna ha en stor arbetsyta, men lätt att hantera. Jag är ganska så försiktig när det gäller eld, så jag vill helst inte hålla på med kol och tändvätska osv. Är det inte enklare (och mer ofarligt) med gasol? Bara trycka/vrida på en knapp och så är den igång? Ah, det får vi iallafall kolla lite närmare på innan vi bestämmer oss.
 
 
 
Nu ska vi fortsätta med förberedelser inför kvällens mellofinal, hur taggade är ni? Jag är löjligt taggad! Hejjar givetvis på de enda värdiga vinnarna Molly Sanden och Robin Bengtsson. Två riktigt duktiga artister, båda har sjukt bra låtar och riktigt mäktiga nummer. Känner att jag vill gömma mig bakom skämskudden om plutten som sjunger om att han inte är sorry kommer vinna... Pinsamt att låta honon representera Sverige i Eurovision! Nä - vi skickar en riktig artist istället. 
 
Puss på er!
 
 
 
 
 
 
 

Då var det dags för påsk


Som ni vet så älskar ju jag att pynta. Gillar att pyssla med smådetaljer i inredning vanligtvis också, men just att pynta inför en högtid är ju extra mysigt! Efter att ha bott i en liten etta i flera år har ju detta med pyntandet fått vänta lite. Vi hade ju knappt plats med det vi behövde, så det fanns inte riktigt rum för en julgran och julstjärnor, eller som nu - påskris och påskägg. Nu när vi numera bor i ett radhus med fem rum uppdelat på tre plan så kan ni ju förstå att jag går bananaz. 
 
Påsken kommer ju väldigt tidigt i år och jag kände att det skulle vara dags att börja med påskpyntet redan den här helgen. Annars hinner man ju inte njuta av det. 
 
 
Började lite smått redan igårkväll då jag plockade fram de glittrigaste minipåskäggen jag kunde hitta och ställde fram dem i en fin skål. De fick ersätta glitterängeln som brukar stå där på ljusbrickan. Men bara nu under påsken. Älskar den där ängeln! 

Sen fortsatte jag med lite påskris och placerade ut små minikycklingar lite här och var. Tycker det blev himla mysigt. Nu är vi redo för påsken! <3
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
Nu ska vi åka iväg och klämma och känna på lite utemöbler, förhoppningsvis hittar vi några fina som vi kan få med oss hem. Det känns som att uteplatssäsongen kommer tidigt i år och vi vill ju självklart vara beredda!
 
 
 

Härligt med ledig helg


Hej mina små kycklingar, äntligen är det fredag! Har ni någon fredagsfeeling? Det har jag, eller jag är iallafall riktigt glad att få ta helg nu. Det har varit en lång dag idag, så nu förtjänar jag lite fredagsmys med min plutt härhemma! Vi möttes upp vid tåget och så gick vi och handlad middag till ikväll och frukost till imorgon, sen tog vi bilen hem. Sådan lyx! Jag brukar alltid vara den som handlar mat på fredagarna och då får jag ju släpa hem alla kassarna (som oftast brukar bli fulla med allt från middag, fredagsgott och helgens blombukett), så det kändes skönt att få ta bilen hem. 
 
Nästa helg har vi planer både fredag, lördag och söndag, så det är skönt att den här helgen planerades att bli planfri. Älskar sådana helger. Där man tar dagen som den kommer och hittar på saker som man känner för just för stunden, utan att man måste iväg om man inte orkar. Ska njuta av att sova utan någon klocka.
 
 
Nu ska jag göra lite fruktsallad som vi ska äta till efterrätt, sen ska vi ner i biorummet (som börjar likna ett riktigt biorum nu - både projektorn och nya biofotöljer är på plats, hohoho). Ska visa er imorgon!
 
Ha en så mysig helg hörrni, vi hörs mer imorgon. Då ska jag ta igen lite bloggande från veckan. Puss på er!

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0