Kick-off med jobbet!


Äehmen lägg av vad dåligt jag mår. Var ute på kick-off med jobbet igår och idag mår man som man förtjänar... Är ju inte 20 längre, om vi säger så. Fick avboka lunchen med Aphrodite för jag orkade inte röra mig en meter till. Idag har jag då legat raklång i sängen (förutom en snabb visit till Buttericks - som förövrigt var det jobbigaste en människa kan göra i dessa Halloweentider) och tyckt synd om mig själv. 
 
 
Vi började hursomhelst vår fredag med utbildning och fortsatte med genomgångar av olika områden på jobbet. I slutet blev det rejäl korvstoppning, men så blir det ibland. Alltid roligt att lära sig nya saker och mer om det man redan kan, men när det är mycket nytt så får man helt enkelt göra sitt bästa bara. 
 
Vid femtiden bytte vi om från klinikkläder till blusar och klänningar och så dukades det fram lite fredagsbubbel istället. Så himla mysigt att få prata annat än jobb med sina arbetskamrater och SOM jag trivs med det här gänget!
 
 
 
 
 
Vi hade bokat bord på Supper och lät servitrisen välja ut sina favoriter till oss och så delade vi på alltihop. Det var allt från melon-och räk-ceviche, tonfisk, minitacos med friterad räka, fem-timmars-långkok med nachochips... Ah, allt var hur gott som helst. Riktigt roligt att få prova så många olika rätter som man aldrig skulle laga själv hemma. 
 
 
 
 
 
Här har vi hela gänget :)
 
 
 
 
 
Den här bilden hittade jag i mobilen dagen efter. Det var väl ungefär här det blev lika suddigt som på bilden. Fick för mig att hallon och lakritsshots var the way to go. Trodde jag hade lärt mig att inget gott kommer ur shots...
 


Det räcker med oktober nu


Hej hej hallå bloggen! Håller ni inte med mig om att oktober är den längsta månaden på året? Jag tycker aldrig att den tar slut. Den är bara en enda lång väntan på att julen ska kicka igång på riktigt. Jag må tycka illa om vintern (mest att frysa då) men det är ju ändå något mysigt med snö och allt som har med julen att göra? Speciellt nu när vi kommer fira vår jul i huset - aaah det pirrar i min mage när jag tänker på att jag ska stå där i vårt stora kök och baka lussekatter med julmusik strömmande från högtalarna! Hursomhelst - Oktober var det... Jag tycker att det räcker med oktober nu, vi kör igång med november såfort det går bara. Bara helgen kvar, sen är vi där - kämpa!
 
 
Anywho, imorgon har vi ingen vanlig dag på jobbet, vi ska istället fylla den med utbildning och genomgångar av olika moment. Det ska bli kul, alltid roligt att få lära sig mer. Sen ska vi ut och äta tillsammans hela gänget, vi har bord bokat. Det blir en trevlig fredag och start på helgen det! Då väntar dejt med min bästis och Halloweenfest, det ni. 
 
Vi hörs mer imorgon! 
 
 
 
 
TBT från halloween 2013 då jag var utlädd till säxy bandit. På lördag får ni se vad det blir för ny kostym i år. Kan avslöja att det är one-of-a-kind ;)

 

Låt mig presentera: Arg-Biggan


Arg-Biggan kom på besök idag. Det är aldrig särskilt trevligt med henne på besök dock. Det är alltså jag som förvandlas till Arg-Biggan när jag antingen är för trött eller för hungrig. Det är iallafall de vanligaste orsakerna, hon kan också dyka upp om det blåser och jag fryser, om någon tror att de kan börja prata med mig för tidigt på morgonen eller när det är dags för "den tiden på månaden". 

Arg-Biggan är inte alls kul att möta som ni kanske förstår, hon hugger först och frågar sen. Tyvärr är det allt som oftast min stackars pojkvän som är den som får handskas med henne. Han är dock ganska van vid det här laget och oftast så finns det små tricks som man kan ta till för att få henne att försvinna. 


 
*Har hon kommit fram pga trötthet - låt henne lägga sig ner på sängen och servera henne något att äta eller dricka och säg att du ordnar allt annat. Bara den lilla gesten kan vifta bort Arg-Biggan på en gång.

*Har hon kommit fram pga hunger - skynda dig (förihelvete) med att laga mat och ge till henne asap. Redan efter ett par tuggor kommer du märka hur hon sakta men säkert fadear iväg. Men det måste gå fort!
 
*Pga att det är kallt ute... ja, värm henne, låt henne låna dina vantar. Ni fattar grejen.
 
 
Det är alltså inte särskilt svårt att lugna Arg-Biggan och få henne försvinna, men man måste veta hur man ska göra. Om man dock skulle få för sig att strunta i att möta hennes behov och istället säger att hon är larvig och måste skärpa sig...? Då bör du hålla i hatten, får då blir det åka av. Men det misstaget gör man inte om mer än en gång, efter det har man lärt sig. 
 
 
Arg-Biggan kom alltså fram idag. Pga hunger. Hade hunnit bli sådär panikhungrig i lagom tid tills jag kom hem och kände hur ådran i pannan började bulta... ALLT JP sa eller inte sa gjorde mig fullständigt galen! Men såfort jag tagit två tuggor från middagen (som han snabbt värmde upp och serverade mig) så försvann hon ut genom fönstret.
 
Måste komma ihåg att ha med mig en banan eller något till vägen hem, det är ju mycket trevligare om vi kunde undvika henne för ett tag nu.
 
 
 
Här har vi då alltså inte alls Arg-Biggan, snarare tvärtom. Svårt att få till en bild på Arg-Biggan faktiskt.
 
 


 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0