En stor (med betoning på stor) stark tack!


Nu är packningen snart klar! (Jag vet, jag skulle ha gjort det tidigare, men det är något fel med mig. Jag väntar alltid till sista minuten) Det är faktiskt bara småkrafset kvar - så vi tjuvstartade på semestern och gick ner till Stringfellows och tog varsin öl.


Jag nöjde mig med en vanlig, men JP ska ju alltid vara värst!Boktips


Var precis ute och köpte det sista innan resan, bl.a några böcker. För några somrar sedan när vi var i Grekland så fanns det ett litet mini-bibliotek vid poolen. Där kunde man ta en bok och lämna kvar en man redan läst. Det var såklart blandad genre och språk, men det var där jag hittade Kristina Ohlssons "Askungar". Året efter när vi skulle resa till Mallorca så hittade jag fortsättningen "Tusenskönor" i bokshopen på arlanda och sedan dess är jag fast! Det brukar komma ut en bok varje sommar, perfekt inför resan. I år har det kommit två till. Men bara en av dem finns som pocket änsålänge, så den köpte jag idag, tillsammans med Alex Schulmans "Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng..." Vilken fin titel va?
 
Jag gillar verkligen att läsa självbiografier och gärna med tragiska öden. Jag kan väldigt lätt gråta av en bok, lika mycket som jag kan bli rädd eller arg. Annars så gillar jag kriminaldrama som Kristina Ohlssons böcker. Såna böcker som gör att man biter på naglarna av spänning!
 
 
 
 
 

Färgsprakande bikinis


Tvätten klar! Shopping klar! Hittade två bikinis och ett par skor. Tjihu! Tänkte ta en liten paus och kolla några avsnitt av Carrie diaries, sen måste jag sätta igång med städandet - det är ju såklart mycket härligare att mötas av ett rent och fint hem när man varit bortrest. Dock brukar det bli tvärtom för mig eftersom jag är en sistaminutenpackare så jag tänkte packa redan idag för att undvika stress och onödigt snurr.

 


Såhär ser mina två nya bikinis ut - tror att de kommer bli fabulous när man blir riktigt brun!

 

 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0