Tack för sommaren 2014


Imorgon går vi in i oktober. Kan ni tänka er? Redan oktober! Nu är det inte långt kvar till jul! Tycker det ska bli riktigt mysigt med vinter, hoppas dock på att den blir mild även i år. Är som sagt inget vidare stort fan av kyla, men sådär 0-gradigt eller ett par få grader under och lite lagom med snö och gärna strålande sol. Sen får det gärna bli vår igen direkt efter nyår. Det skulle väl vara något?
 
Har hursomhelst haft en jättehärlig sommar och tänkte tacka av den för i år med ett litet bildregn. Tack sommaren 2014 - vi ses nästa år och då hoppas vi på minst lika härligt väder som i år! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Lat-sushi till middag


Alltså den här dagen... Jag sa ju att tisdagar var värst! Vaknade av JPs alarm och var så trött att jag inte förstod vad det var som lät. Trodde först att det var någon som ringde mig. Senare när jag vaknat på riktigt och var påväg till pendeln så berättade JP att jag såg sådär apatisk ut igen. Ni vet, räven som sitter och stirrar? Sov ändå närmare åtta timmar, men var ändå snortrött när jag vaknade.
 
Sen har den här dagen känts riktigt lång. Den tog liksom aldrig slut. Gäspade stort flera gånger på pendeln hem och smsade JP för att se om han orkade laga middag. Det gjorde han inte. Han var lika trött han. Så jag gick istället förbi världens bästa Sushi och köpte med lite middag till oss. Ibland får det bli så.
 
 
Får se om jag orkar vara uppe till klockan 21.00 då Svenska Hollywoodfruar börjar. Har ju längtat efter det!
 
 
 
 
 

Happy monday!


Hej kompisar, hur mår ni? Tänk att vi klarade av den här måndagen också. De flesta av oss gillar ju inte måndagar... Jag har mer problem med tisdagar dock, vet inte riktigt varför men när tisdagen är avklarad så känns allt mycket bättre av någon konstig anledning. Då är man ju redan i mitten av veckan.
 
 
Hursomhelst, den här veckan ser lite annorlunda ut. Ska nämligen på ett möte på onsdag och om allt går som det ska där så ska jag berätta mer om det för er lite senare. Ni får helt enkelt hålla era tummar att det går vägen ändå! <3
 
Nu ska vi kolla klart på filmen som gick igår på 4:an. Contagion hette den, med Kate Winslet och Laurence Fishburne. Så himla spännande, men när den pausade för reklam och nyheter klockan tio så gav vi upp och somnade, så vi tänkte fortsätta idag istället. Ville mest bara säga hej!
 
HEJ!
 

Ser lite tjejen-i-The-ring-aktig ut på sista bilden, läskigt... ber om ursäkt för det.
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0