Happy halloween, på riktigt!


DÅ var det Halloween på riktigt! Vi har ju haft en hel skål full med Halloweengodispåsar redo hela helgen, ifall något monster/spöke skulle råka komma för tidigt, men ingen har hittills knackat på vår dörr, bortsett från häromdagen när jag inte hann öppna. Men ikväll har det knackats och plingats och ropats utanför vår dörr. Men eftersom jag är höggravid och trapporna inte riktigt är min bästa vän just nu så gick jag istället ut på balkongen (som vätter ut mot vår entrédörr) och mötte upp grannbarnen som klätt ut sig så fint. De ropade "bus eller goooodis" och mitt hjärta smälte. Så droppade jag ner varsin godispåse till dem. "WOW, man fick en hel påse var!" utbrast dem och ropade sitt hjärtligaste tack. 
 
Ryktet om att vi nog var de mest generösa på hela gården spred sig snabbt och det fullkomligt kryllade av utlädda monster, draculas, prinsessor och spöken nedanför vår balkong inom kort. Nu har vi endast fyra småpåsar med godis kvar, så jag hoppas att det lugnar sig med Trick or Treat:ande barn snart, annars lär vi få våra fönster fulla av ägg eller trädet utanför full med toalettpapper ;)
 
 
 
 
 
 
Eftersom det är Pickis allra första Halloween tyckte jag att det inte var mer än rätt att även magen skulle få klä ut sig lite. En pumpa blev det ;)
 
 
 


HAPPY HALLOWEEEN!
 
 
 
 
 

Sista dagen på jobbet


Kan knappt tro att jag nu jobbat min allra sista dag på jobbet på väldigt länge. Kommer nog dröja ett par dagar innan det sjunkit in på riktigt och jag kan släppa tankarna på jobbet helt och hållet. Nu ska jag byta ut kallelser, inbetalningar, operationer och tidiga morgnar till avslappning, fokus inför förlossningen och förhoppningsvis fler sovmorgnar. 
 
Kommer dock sakna världens bästa jobbteam något otroligt, men jag kommer ju såklart komma förbi och hälsa på under tiden jag är ledig. Vi får dock se hur villig jag är att ta mig dit direkt efter förlossningen då "Södersjukhuset ju ändå är så nära", hehe. 
 
 
Vi avslutade mitt jobbpass med en långlunch tillsammans på en italiensk restaurang i närheten av jobbet, där de servarade både goda pastor och pizzor på menyn. Jag tog en inbakad variant som var riktigt god. Innan vi fick in maten så fick jag öppna paket (!) Så himla gulligt av dem, det var jag inte beredd på. De två paketen innehöll en jättefin "När jag var liten"-bok som man fyller i allteftersom och en supermysig filt från Polarn o Pyret, som jag blev riktigt glad för! Bästa jobbkompisar! <3
 
 
 
 
 
Fina boken - precis vad jag önskat mig till Pickis! <3

 
 
 
Såhär ser ett par av sidorna ut:
 
 
 
 
Och så var det den här urmysiga filten. Vit och ljusgrå - precis mitt i prick nu innan vi vet vem Pickis är :)Är så glad att jag har ett så bra jobb där jag trivs så bra som jag gör. Jag har verkligen världens bästa jobbteam! Glöm inte bort mig nu när jag är borta :)
 
 

Låt mig boa


Jag har fått höra att man gärna vill boa såhär i slutet på graviditeten. Mer än vanligt alltså, som ett sug man inte kan motstå. Ah, men där är jag nu. Jag använder de få krafterna jag har över till att rensa ur skåp och organisera i varenda låda jag kommer över. I köket under lådan med bestick har vi lådor med stekspadar, soppslevar och vispar osv. De resterande lådorna har blivit lite allt-i-allo -lådor med allt från sugrör, glödlampor och värmeljus, till verktyg, skruvar och servetter. Allt har legat i ett ganska organiserat kaos. Organiserat i den meningen att jag vet i vilken låda allt ligger, men det är ingen annan som hittar där i. Och det har blivit ett par släng-i-saker-som-inte-har-någon-annan-plats-lådor. 
 
Men inte nu längre. 
 
Jag slet ut allt i samtliga lådor och rensade, skurade ur dem och organiserade dem så nu har var sak sin plats. Och jag fick lite mer ro i mitt boar-hjärta. Är dock helt slut efter det.
 
 
 
Nu ligger vi på soffan och tar igen oss till Shrek och senare ikväll ser vi Johan Falk - Lockdown. Riktigt tung del idag. Nästa söndag är dock värst. Kommer ihåg när vi såg de här filmerna när de kom ut. Jag hade en stor klump i magen flera veckor efter, tänk att man kan bli så himla berörd av film! 
 
Imorgon jobbar jag min sista dag på jobbet. Det ska bli... märkligt. Avslutar iallafall med en gemensam långlunch som avtackning med gänget, det ska bli mysigt.
 
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0