Cosmonova


Hej våren, du är så otroligt välkommen! Kliv på och känn dig som hemma.

Gruset people! Äntligen kan vi se och känna gruset under våra skor. Som jag har längtat! Solens strålar värmde extra idag - det blev ju tillochmed varmt ute.

Mötte upp min bror och Emma på lunch. Sedan åkte vi iväg till Naturhistoriska riksmuseet och gick på Cosmonova. Emmas ögon kunde nog inte bli större. Bio är en sak, men film på Cosmonova är en klass för sig.

Nähädu!


Kollar ni på melodifestivalen? Eller äh, dum fråga - det gör alla, på ett eller annat sätt. Aftonbladet då? Klart ni gör. Alltså har ni väl redan läst om Tysklands bidrag till Eurovision i år? Ja, jag vet - det här var en nyhet för någon vecka sen, men jag har bara missat den. Har hört om den, men aldrig gått in och läst och sedan lyssnat och bedömt.

Det har jag gjort nu. Och jag är mållös. Va? Hur kan detta vara tillåtet? Tyskland har ju snott våran underbara Euphoria totalt rakt upp och ner. Varför vill man ens skicka vidare en låt som låter på pricken likadant som en annan - och dessutom likadant som låten som VANN året innan - vars värdland man ska åka och tävla i.
 
Jag förstår ingenting.
 
 
 
 
 
 

Alltså, nu räcker det


Tre tecken på att man är för trött för att fungera:


1. Jag frågade JP om han ville ha vatten eller majs att dricka till middagen...

2. När jag lagt mig i sängen så kommer jag på att jag måste släcka lampan i hörnet. Så jag kliver upp - kommer på någonting annat jag måste göra - och lägger mig sedan i sängen, utan att släcka lampan. Reser mig igen - kommer på ytterligare något annat att göra - och lägger mig sedan i sängen. Tror ni jag släckte lampan? Nepp. Så upp en tredje gång och går med bestämda steg och släcker lampan. Triumf!

3. Börjar tänka på punkt 1 och kan inte sluta skratta. Tårarna rinner. Får träningsvärk i magen. Det har på riktigt tagit mig tjugo minuter att skriva det här inlägget.


Jag ger upp. Godnatt!

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0