Var vante har sin plats


Förutom att hantera otrevliga posthäxor så har jag haft fullt upp med att rensa ena hallgarderoben. Där har vi haft diverse jackor/kappor och lådor som varit fullproppade med vantar, halsdukar och mössor lite huller om buller och eftersom kylan kom nu i veckan så kände jag att det var dags att få lite ordning därinne, så man kan hitta sina vantar när man väl behöver dem.
 
Tog ut allt och sorterade det som skulle vara därinne. Sommarskor och flipflops fick inte längre vara med tillexempel. Placerade även en sorteringslåda därinne som jag fyllde med vantar och mössor, halsdukarna vek jag ihop i två högar bredvid. Nu är det lite lättare att se vad som finns och då går det snabbare att hitta det man ska ha innan man ska ut i kylan.
 
 
 
 
Känns så härligt att ha den här extra tiden till att fixa med sådana här småsaker hemma. Sortering, organisering och att boa. Mysigt tycker jag!
 
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0