Vår fredagkväll


Nu när jag är ledig och inte måste iväg någonstans varje dag så har dagarna smält samman med varandra lite. Jag var helt säker på att det var lördag igår. Kanske mest för att JP också var ledig och vi därmed hade hela dagen med varandra, då kändes det mer som helg. 
 
Men det var ju ingenting annat än fredag igår och då fick jag igenom mitt önskemål om tacos till middag, den här gången gick det vägen, hehe. Körde dock på kyckling istället för köttfärs, så det kanske ska kallas fajitas då, även om vi åt det med våra vanliga tacostillbehör. Vi gjorde även mangosalsan igen och den har verkligen blivit en stående favorit på vårt tacosbord. 
 
 
Vad är era måsten till tacosen?
 
 
 

 
 
 
 
Efter middagen tände jag alla ljusen i vardagsrummet och kröp sedan upp i soffan här tillsammans med JP. Jag brukar ha hörnan närmast fönstret och han har den andra sidan, sen möts vi på mitten efter en stund. Jag brukar oftast landa i hans knä med huvudet när vi tittar på film. Det är en så mysig känsla att få tända all punktbelysning hemma och sedan tända ljusen både på borden, i fönstret och intill tvn - speciellt nu när det blivit så mörkt ute.
 
Vi tittade på Idol och hejade som vanligt på Liam och Rebecka, även om hon hade en svacka den här veckan. Hoppas hon kommer tillbaka nästa fredag. Påtal om fredagsfinaler så kom vi på det igår att det faktiskt kan vara så att nästa fredag så sitter vi här i soffan - med en ny familjemedlem vid vår sida. Svårt att ta in, men vi är så redo!
 
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0