Underhåller oss med film


Såhär såg det ut hemma hos oss igårkväll - Kinapuffar framför Så mycket bättre. Bra program igår, Danny levererade som vanligt #inteallspartisk och han Magnus Carlson var så gullig när han blev nervös inför häxan. Följer ni programmet?
 
Ikväll byter vi ut skålen med choklad till ett fat med skurna grönsaker och dipp och så blir det en film istället. Har fortfarande inga konkreta känningar om att en förlossning skulle ske snart, så det är väl bara att underhålla sig med film och annat så länge. Har satt upp lite hyllor och en hängare inne i Pickis rum idag, nu börjar det kännas riktigt mysigt och hemtrevligt därinne. La upp en liten bild på Instagram (heter Tessiesan där) om ni är nyfikna, annars kan jag visa er fler bilder här imorgon. 
 
 
Ha en så mysig söndagkväll, så hör vi mer imorgon! <3
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0