Stackars lille huvud


Hej kompisar, hur mår ni? Här är det okej, har tampats med en jobbig huvudvärk nu hela helgen. Den kommer och går, värst är det på kvällen. Förstår inte riktigt varför, jag dricker mycket vatten, vilar (och sover) mitt på dagen och tar det allmänt lugnt. Har även på luftrenaren i sovrummet inför varje natt, så det känns som att jag gör det jag kan göra. Har inte tagit någon Alvedon, men det har jag undvikit under hela graviditeten, så det skulle jag endast ta om jag känner att huvudvärken skulle eskalera till den grad att jag inte orkar hantera det alls längre. Vet att vi inte har några restriktioner angående Alvedon under gravitiditet i Sverige, men jag känner ändå att jag vill undvika det om jag kan. 
 
 
Idag har vi inte gjort många knop härhemma. Har kört ett par tvättar, tagit en lång varm dusch, tittat på film och bakat kärleksmums. Ska snart sätta igång med middagen, sen tänkte jag be om en fotmassage för idag är fötterna extra svullna. Känns förresten som att det börjar bli riktigt trångt för Pickis därinne i magen, för idag har det knuffats på åt alla håll och kanter. Lilla älskling, snart får du betydligt mer plats att röra dig på <3
 
 
Bilden är från i förrgår. Skönt att man han strosa runt i långa klänningar när man är hemma iallafall, vädret utomhus just nu kanske är i det kallaste laget för klänning.
 
 


Kommentarer
Postat av: Jenny Norén

Åh, nu är det spännande! Var tvungen att kolla så fort jag kom hem då jag inte sett något från dig idag. Tänkte att nu är nog bebis här!

Jobbigt med huvudvärken men kan ju bero på att du inte får sova hela nätter. Men snart är pickis här!!!

Svar: Ja, visst är det! Reagerar på varje sammandragning nu i väntan på de riktiga värkarna :) Snart så! :)
tessiesan.blogg.se

2016-11-06 @ 17:43:55
URL: http://resamotovisshet.blogg.se/
Postat av: Nina

Hej! Ring och boka en tid hos bm om huvudvärken inte går över. Kan vara havandeskapsförgiftning. Men hoppas huvudvärken redan är borta 😊

2016-11-08 @ 06:34:55
Postat av: Nina

Glömde skriva att det är Nina, Jennys kompis, som följer dig här på avstånd 😊 Roligt att följa dig och din graviditet. Önskar dig all lycka och att bebis snart är här! Men kolla upp huvudvärken om den den inte försvinner. Kram ☺

Svar: Hej, vad gullig du är! Tack för omtanken. Vi misstänkte givetvis havandeskapsförgiftning vi med och har faktiskt åkt in till förlossningen för att kontrollera det. Allt såg jättefint ut och det var inget som tydde på havandeskapsförgiftning, så nu känner vi oss mycket lugnare. Tänkte skriva ett inlägg om det snart där jag berättar mer.
Stor kram
tessiesan.blogg.se

2016-11-08 @ 06:37:42
Postat av: Nina

Skönt att höra!! 😊 Kram

2016-11-09 @ 18:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0