Hälsat på Silver och badat bubbelbad


Vi båda sov nog lite oroligt inatt, JP och jag. Vaknade mitt i natten båda två och kunde inte somna om på bra länge. Blev sovmorgon till nio imorse för att jämna ut det lite, sen gick vi upp och åt frukost framför Nyhetsmorgon. Hade en lugn förmiddag på hemmaplan och vid lunchtid åkte vi över till Rickard och Silver och hälsade på. Nu när han är så liten Silver, så bits han lite när man busar med honom. Inte hårt eller så, han leker ju bara, men de här babytänderna han har nu kliar tydligen ganska mycket och de är verkligen sylvassa. Man får verkligen passa sig, speciellt jag med mina svullna fötter - känns som att de kommer poppa när han kommer åt med sina vassa gaddar. 
 
På vägen hem åkte vi förbi City Gross och handlade lite. Hade tänkt göra lite storkok imorgon så vi har lite matlådor framöver. För det första behöver JP ha med sig ett par till honom när vi ska till BB (det är endast mamman som får mat), och sen skulle det ju vara skönt att ha ett par stycken i frysen de första dagarna hemma sedan. 
 
 
Ikväll efter att vi ätit resterna från gårdagens tacos till middag tog jag ett varmt bubbelbad. Kände av lite i ländryggen och det blev genast mycket bättre efter en stund bland bubblorna. Undrar om badet kommer rädda mig när de riktiga värkarna sätter igång sedan, eller man kanske inte alls vill/orkar böka ner sig i badet då. Ska iallafall försöka ta till Tens-maskinen i den mån det går när det är dags. Ju snabbare man tar hjälp av den, desto bättre smärtlindring blir det. 
 
Nåväl, ville bara säga hej - när det är tyst här för länge plingar det till för fullt i min mobil från vänner som undrar om vi åkt in till förlossningen, hehe. Not yeeet. Hoppas på snart dock!
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så mysigt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0