Vår första promenad tillsammans


Idag tog vi oss ut på vår allra första promenad själva, Kelly och jag. Vi har ju varit ute och åkt med bilen ett par gånger tillsammans med pappa, men att gå ut med vagnen själv har jag velat vänta lite med. Men idag, när vår gosa blivit två veckor gammal så var det alltså dags. Hon fick därmed inviga sin overall-åkpåse och liggdelen till vagnen. Hon sov hela vägen till affären och tillbaka och märkte säkert inte ens att vi varit ute i friska luften, men det gick så bra så. 
 
Var till affären för att köpa lite ingredienser vi saknade till att göra lussebullar. JP önskade extra saftiga lussebullar med vaniljfyllning, så jag ska göra mitt bästa som hemmafru och försöka få till det tills han kommer hem. 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Camilla (kusin)

Härligt 😊

2016-12-06 @ 15:24:37
URL: http://www.tiobarnsmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0