Snart klar med klapparna


Nu är nästan alla klappar inslagna inför julafton, har dock ett par paket kvar att hämta ut från vårt serviceställe. Har beställt det mesta från nätet i år, det har vart smidigast så av naturliga skäl. Vi hann med lite julklappsshopping innan Kelly kom, men nu efter har det inte känts som någon vidare smart idé att släpa runt en nyfödd bland julstressiga människor (med diverse sjukdomar och smittor!)
 
Lite tråkigt ändå, jag som älskar att gå i affärer kring julen. Eller iallafall gå runt och njuta av all fin pyntning överallt. Kom på att jag inte varit inne i city alls den här vintern, har missat både girlangerna på Drottninggatan och julskyltningen på NK. Jaja, det kommer alltid fler gånger. Vi har ju julmyst härhemma istället, känns väldigt juligt med alla tomtar, röda smådetaljer och för att inte tala om vår tjusiga gran! Häftigt att få fira denna jul tillsammans med vår dotter för första gången! <3
 
 
 
Tittar på filmen och äter lite mellis under tiden som Snosan sover.
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0