Önskelista!


Snart är det jul i vårt hus, så jag tänkte att jag skulle göra en liten önskelista med saker och ting jag gärna skulle se ligga under granen i år. Det är nog många som tycker att det är överskattat med julklappar och att man nu som vuxen inte ska önska sig saker i julklapp, men jag håller inte med. Det behöver givetvis inte gå till överdrift och vara lika mycket julklappar under granen som det var när man var barn (minns att min kusin och jag alltid mätte högen varje år och den blev bara större och större), men jag älskar allt som har med paket att göra. Förväntningarna man har när man öppnar, att få se hur glad personen man gett något till blir, fina julklappspapper och den supermysiga ritualen när man delar ut alla klapparna. Jag älskar det!
 
 
Så med det sagt - här kommer min lilla önskelista:
 
 
 
 
 
Härliga doftljus och doftpinnar från Rituals! Fick en sådan härlig doftpinne-tjohej när jag fyllde år och har den inne i lilla badrummet på övervåningen. Den får rummet att dofta ljuvligt, känns lyxigt! Finns att köpa på Rituals fysiska butik eller på Åhléns. 
 
 
 
Kuddfodral till soffan. Man kan aldrig ha för mycket kuddar i soffan ju. Den här gråblåa med gulddetaljer hittar man på sovtex.se och heter Siri Kuddfodral Grå.
 


 
 
 


Det här ljuvliga kuddfodralet är från Gynning Design och kallas Slice of Life - finns bl.a på Royaldesign.se
Tycker att den är fruktansvärt fin!
 
 
Badbomber och badskum i alla dess former. I och med alla sammandragningar och värk i bäckenet som jag haft nu under graviditeten så har ett varmt bad ofta hjälpt mig att slappna av oss kunna komma ner i varv. Har alltid gillat att bada, men det är som att jag har blivit frälst på nytt, speciellt i vår härliga jacuzzi! Det är dock inte alls lika mysigt att bada om man inte har massor med skum, så allt som får badet att skumma önskar jag mig!
 


 
 
 
 
 
Den här fina plånboken från Michael Kors har jag tittat på länge. Den är lite dyr kan jag tycka, men den är otroligt fin. Så önska sig kan man ju alltid göra :) Finns bl.a att köpa här!
 
 
 
 
Har blivit totalt förälskad i dessa fina ljusstakar från Omaggio, de vita med ränder i pärlemor. Finns i tre olika storlekar och jag önskar mig alla tre, men man kan ju alltid börja med en. Finns i storlekarna 16cm, 20cm och 24cm och man hittar dem på bl.a Cervera eller Royaldesign.se
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0