Lång sovmorgon


Godmorgon kompisar, hur mår ni? Är det många av er som är lediga såhär i mellandagarna? Vi har kommit in i ett riktigt ledighetslunk och njuter som bara den att få vara hemma hela familjen! Idag låg vi och drog oss i sängen till 10.00 - när hände det senast? 


Nu har vi ätit en lite sen frukost, bytt sängkläder och bäddat rent och sitter nu med en andra frukost (vi ammar igen). Ska snart iväg och storhandla lite riktig mat. Nu är vi helt nöjda med julmat för den här gången, nu vill vi ha fräscha sallader, grönsaksbiffar och annat härligt. Ska även passa på att åka till återvinningsstationen och bli av med kartonger, papper och plast - det blir en hel del av det efter jul.



Här har vi en glad tjej som leker med sin nya skallra. Mammas Gullegosa!





Kommentarer
Postat av: Satu- Me & My Baby Dolls- Toppbloggare och mamma till 7 barn under 7 år

Vilken fin tjej!

Svar: Tack så mycket! ❤
tessiesan.blogg.se

2016-12-29 @ 00:01:43
URL: http://mybabydolls.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0