Gåvor till Kelly


Tänkte visa er lite nya fina kläder som Kelly har fått av vänner och familj, hon har blivit riktigt bortskämd hon. Fick hem en avi om att vi skulle hämta ut ett paket straxt innan jul och när jag fick paketet i handen var det inte alls vad jag väntade mig, jag trodde det skulle vara ett paket från Kappahl, men det var istället ett postpaket som innehöll dess tre plagg samt ett fint kort som hälsade Kelly till världen. Det var från Steffi och Gabbi med familj - så himla gulligt av dem, blev helt rörd! De är min kusins mammas systrar och jag har växt upp med dem när jag var liten. Blev så glad att de tog sig tiden att skicka fina presenter till Kelly <3
 
 
Två söta kortärmade bodys och ett par snickarbyxor - dör så söta! De var i en lite större storlek, så det är något som kommer passa perfekt till våren tror jag.
 
 
 
 
 
 
 
Här har vi lite fina plagg från Newbie; en vit body med spets, en rosa tröja och ett par björn-mjukisar. De här presenterna fick Kelly av Caroline och Christian. Mjuksbyxorna är redan en ny favorit!

 
 
 
 
Lite gosenallar har hon också fått. En ljusbrun kanin från farmor och en vit björn från Nicklas.

 
Kelly fick ännu mer nytt och fint i julklapp, men det har jag inte fotat av än och har redan hunnit tvätta allt och nu ligger de i hennes klädbyrå. Ni får helt enkelt se dem på henne senare <3
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0