Byta julklappar


Idag var vi iväg till Kellys kusin Emma för att byta julklappar. Sjukdomar och annat hade hindrat oss från att ses innan julafton och så kan det bli ibland, men nu blev det ändå av. 
 
Emma hade gjort en alldeles egen julklapp till Kelly; en egengjord mobil med olika djur som hon vikt ihop origami-style. Riktigt fin var den - nu får vi bara hitta en riktigt fin plats till den. Kanske över någon av skötborden? Fick till en himla söt bild när Emma ger sin första julklappt till Kelly <3
 
 
 
 
 
Av oss fick hon två paket som innehöll en kjol med hästar på, ett glittrigt halsband och lite hårgrejer. Av Kelly fick hon en stor bild på hästar i 3D och en pyssel-bok med hästtema. Det är en riktigt hästtokig tjej vi har här alltså :)

 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0