BVC och kycklinggryta


Idag var vi till BVC för att väga och mäta, samt få en hel del information och chans att ställa frågor. Hon hade gått upp bra i vikt och följer kurvan jättebra och jag kunde andas ut. Det blir ju som ett kvitto på att amningen fungerar precis som den ska och jag blev så glad för det. Hon hade växt bra på längden också, så vår lilla gosa växer och utvecklas i god takt. Vad det är skönt att få den bekräftelsen som nybliven förälder - vi gör rätt! 
 
Sköterskan frågade om hon har börjat fästa blicken i oss någonting, och det är något Kelly har gjort sedan dag ett. När man har henne i famnen så tittar hon en djupt in i ögonen och det ser nästan ut som att hon vill säga oss någonting och våra hjärtan smälter. Tänk vilken känsla när hon på riktigt kommer börja svara tillbaka och säga saker och bilda små meningar - wow vilken underbar tid vi har framför oss!
 
 
Vid lunchtid kom Rickard och Silver (hans underbart söta lilla hundvalp) över och vi bjöd på lunch. Jag hade lovat att laga min goda kycklinggryta och det var nog den första maträtten jag lagat sedan vi kom hem från BB. Jag har ju haft turen att ha en supergullig svärmor som lagat massor med matlådor som vi haft i frysen och som jag bara har kunnat värma på, vilket har underlättat något enormt, men nu var ju JP hemma och jag fick två händer fria för att laga lite lunch. 
 
 
Rickard passade på att kramas lite med vår gosa <3
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0