Åka bil är kul


Idag lämnade vi julstöket hemma och åkte iväg på lite ärenden. Svängde förbi Port 73 där vi hittade det mesta vi var ute efter. Bland annat superspecialspik som klarar betongväggar, då den sorten vi hade hemma inte alls ville samarbeta med oss. Det var de två fina tavlorna till Kellys rum som vi ville sätta upp och nu äntligen - med rätt sorts spik så är dem uppe! Ska visa er sen.
 
Köpte även en ny almanacka som vi nu hängt upp i köket bakom årets - i väntan på att december ska bli januari. En familjekalender där alla familjemedlemmar får en egen kolumn så man lätt kan se vem som ska göra vad när man skriver in saker. Sen gick vi in på Babyproffsen och köpte skötväskehängen till vagnen och hittade även två gosedjur till Kelly. Jag kunde inte hålla mig, de var för söta! En rosa liten uggla stor som en nyckelring som nu får hänga på skötväskan och en lite större enhörning med guldhorn - supersöta båda två.
 
 
 
Gosan var så nöjd med att åka bil, hon somnar på en gång. Babyskyddet (bilbarnstolen) är så smidig när man bara ska ut på snabba ärenden och inte vill böka med en hel vagn. Vi tar bara med oss barnvagnschassit och klickar sedan dit babyskyddet på det så blir det som en minivagn, supersmidigt!
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0