Vår nyårsafton!


Nyårsafton igår, vår första nyårsafton som föräldrar och som en liten familj. Något helt annorlunda mot vad vi gjort tidigare på nyår, men det var precis så som vi ville ha det - bara vi tre. Hade valt ut en jättefin nyårsoutfit till Kelly; rosa bakelse som hon fått av farmor och farfar i julklapp, vita strumpbyxor och rosett i håret. Bytte tillslut ut den rosa mot en vit. Nappen fanns bara med ifall att, hon är inget stort fan av napp...
 
 
 
 
 
 
 
Jag gillar ju att pynta inför högtider, även om det bara är med lite serpentiner och tjusiga servetter - tycker det gör så mycket för själva firandet och man blir ju alltid glad av glitter! Kelly fick därför en egen silvrig hörna så hon fick känna av lite glitter på sitt första nyår <3


 
 
 
Vårt dukade nyårsbord:




 
 
 
Vi tjuvstartade lite med nyårskyssen - klart den bästa jag har haft! Blir så full i skratt av den här bilden, så himla gullig där i mitten, helt mosad - men mosad med kärlek såklart <3
 
 
 
 
Även om vi bara var två stycken som satt vid stora bordet och åt så bestämde vi oss för att göra tre riktigt goda rätter som man minsann inte äter varje dag. Till förrätt serverades det löjromstoast med Kalixlöjrom, gräddfil och finhackad rödlök, lyxigt! 
 
 
 
 
Till varmrätt åt vi rostas och bakade rotfrukter med egengjord rödvinssås och grönsaker.

 
 
 
Och till efterrätt blev det en egen ny variant av bananoffee (den miniefterrätten vi bjöd på när vi fyllde år i somras - nu bytte jag ut lite saker och gjorde den större), och den blev helt otroligt god! Kan ge er receptet om ni vill?

 
 
 
Efter middagen bytte vi alla om till mysigare kläder och intog mysposition i soffan. När klockan slog tolv gick vi upp på övervåningen till Kellys rum för att titta på fyrverkerierna. Kysste varandra gott nytt år och kramade om vår älskling som var i pappas famn. Vi ville inte gå ut på balkongen för det lät så högt av alla raketer, det räckte bra med att se dem genom fönstret. Kelly var helt fascinerad och satt hos pappa med stora ögon och tittade på alla färgglada konstverk på himlen.
 
Det är givetvis svårt att få till en bild på fyrverkerierna in action - men ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att vi hade första parkett till en färgsprakande himmel vid tolvslaget. 
 



När det börjat tystna gick vi ner och städade undan "nyårsfesten" och efter att ha satt på en diskmaskin gick vi alla tre och la oss. Låg vakna en stund och pratade om det gångna året och vad vi har hunnit med under 2016. Nu har vi hela 2017 framför oss och vi ser fram emot allt vad det har att erbjuda!
 
 
 
Gott nytt år från oss! <3






Kommentarer
Postat av: Camilla kusin

Så mysigt 😊

2017-01-01 @ 21:48:48
URL: http://www.tiobarnsmamman.se
Postat av: JUNITJEJ

En sådan söt liten prinsessa!

Svar: Tack så mycket! :)
tessiesan.blogg.se

2017-01-03 @ 19:00:26
URL: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0