Cyklade ner till vattnet igår


Igår efter att jag skrivit det sista blogginlägget så var jag helt inställd på att ligga och såsa på soffan tills det var dags att sova, men efter GoT-avsnittet så fick vi ny energi och drog ut cyklarna från boden. Pinsamt nog har vi inte tagit ut dem en enda gång sedan vi flyttade in, så nu var det verkligen på tiden. Behövde pumpa i lite luft i däcken, men sen var det bara tuta och köra! Som jag har längtat!
 
Jag log och fnittrade som en liten flicka efter de första trampen, vilken härligt känsla det är att cykla. Och i detta underbara väder vi har nu på kvällarna - helt underbart!
 
 
 
Vi cyklade runt lite bland gårdarna - jag är ju så nyfiken och älskar att se hur grannarna har det på sina tomter med blommor och sånt. Sen bestämde vi oss för att cykla ner till vattnet. Det finns tydligen flera badplatser i närheten av oss och en av de närmaste ligger bara ett par få minuter bort med cykel.
 
 
Magen och jag på min fina vita cykel som jag döpt till Sötnosen. Henne fick jag i examenspresent av JP :)
 
 
 
 
Det var jättefint därnere. Både mjuk sandstrand och lite mer klippor. Kommer vara perfekt badställe i sommar <3
 
 
 
 
 
 
Min fina älskling och jag. Ser ni lusthuset som ligger där mitt ute i ingenstans i vassen? Både vackert och lite kusligt.
 
 


 
Nu vill jag cykla varje kväll, så himla mysigt! Ikväll var det dock dags för yogan igen direkt efter jobbet, så då orkade jag inte med någon cykling efter det. Passet var mycket jobbigare idag. Det var inte så mycket skillnad i övningar, men jag tror att det dels berodde på att jag "gick in" mer i yogan och andningen, samt att det var riktigt varmt. Men det var härligt. Skönt att få ta hand om kroppen och själen sådär innerligt.
 
Hoppas ni har en mysig kväll, imorgon är vi redan i mitten av veckan - snart helg! 
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0