Happy halloween, på riktigt!


DÅ var det Halloween på riktigt! Vi har ju haft en hel skål full med Halloweengodispåsar redo hela helgen, ifall något monster/spöke skulle råka komma för tidigt, men ingen har hittills knackat på vår dörr, bortsett från häromdagen när jag inte hann öppna. Men ikväll har det knackats och plingats och ropats utanför vår dörr. Men eftersom jag är höggravid och trapporna inte riktigt är min bästa vän just nu så gick jag istället ut på balkongen (som vätter ut mot vår entrédörr) och mötte upp grannbarnen som klätt ut sig så fint. De ropade "bus eller goooodis" och mitt hjärta smälte. Så droppade jag ner varsin godispåse till dem. "WOW, man fick en hel påse var!" utbrast dem och ropade sitt hjärtligaste tack. 
 
Ryktet om att vi nog var de mest generösa på hela gården spred sig snabbt och det fullkomligt kryllade av utlädda monster, draculas, prinsessor och spöken nedanför vår balkong inom kort. Nu har vi endast fyra småpåsar med godis kvar, så jag hoppas att det lugnar sig med Trick or Treat:ande barn snart, annars lär vi få våra fönster fulla av ägg eller trädet utanför full med toalettpapper ;)
 
 
 
 
 
 
Eftersom det är Pickis allra första Halloween tyckte jag att det inte var mer än rätt att även magen skulle få klä ut sig lite. En pumpa blev det ;)
 
 
 


HAPPY HALLOWEEEN!
 
 
 
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0