Fick kramas med min lilla loppa


Efter att ha röjt undan lite här hemma (Läs: packa upp både Spanienpackningen och Gotlandspackningen, samt sortera tvätt osv osv) så hoppade jag i mina svarta jeansshorts och drog iväg till Farsta för att möta upp min bror och min lilla loppa Emma.
 
Vi började med lite lunch och sen strosade vi runt lite i affärer. Jag passade på att växla tillbaka pengar på Forex, första gången jag hade pengar över efter en resa utomlands. Men det var billigare än vad jag trodde att bo ett gäng i ett hus där man lagar all mat själva. Win iallafall!
 
 
Sen passade jag på att handla lite födelsedagspaket till en annan liten smula som nyligen fyllt 2 år, nämligen Jade. Jag missade hennes kalas för vi var på Gotland då. Så då får vi helt enkelt ta firandet nu framöver.
 


 
Nu har jag hoppat upp i sängen och tänkte spendera resten av den här fredagskvällen med mina serier, har både Real Housewives of New york OCH Orange County kvar att se, för att inte tala om Orange is the new black och I am Caitlyn (!!) så jag har att göra alltså.
 
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0