Se vad stress kan göra med en


Ja, det kanske inte riktigt var som vi hade gjort innan. Alla andra skulle ju gå dit och baka pizza. Mmm, pizza säger du? Ingen har någon tro på något längre. Ett kapital hit och ett kapital dit. Vi måste ju kunna vara här och inte bli bestämda över på ett sådant onaturligt sätt. Hade vi gjort så snabb utforskning från allra första början så skulle vi ha helg varenda eviga dag.

För vidare transporter så beger jag mig nedåt i landet och besöker västmanland och västra götaland med en gång. De har en varm och gemytlig plats att fika på. Kom igen, vi drar allesammans! The more the merrier, mina vänner!  The more the merrier! Ingen kommer bli lämnad utanför gruppen, varesig Jörgen är med eller inte. Det är därför alla är så fruktansvärt glada och på gång! Vi tar en till stark en. Japp japp! Måndagens siffror visar på en relativt stor vinst och detta medgör att problemen är som bortblåsta inom den närmsta tiden nu framöver. Det är vi väldigt glada för, vi som bolag och alla våra systrar.
Undersök nu alla små vrår så att ni också kan komma och glädjas i ljussalen. Det kommer aldrig att vara lika färgstarkt och lilaglittrigt som det blir denna afton.

Om man å andra sidan tittar lite närmare på Aggregatibacter actinomycetemcomitans som bakterie så kan detta föregå från information vi tidigare tagit rakt upp och ner ifrån det röda komplexet. All denna data är viktig att samla i vår byrålåda för att ständigt vara i ropet och kunna hoppa på hästen så fort tillfälle ges. Ingenting får nu lämnas åt slumpen och alla vet vad de ska göra. Vi har blivit tränade inför det här momentet så länge vi kan minnas och ingenting kommer gå fel. Vi har alla korten i handen och de som ligger i sjön har vi inte längre något intresse för. Allt går som en guleböj rakt åt fanders! Kom igen allihopa, hoppa av glädje! Discot börjar såfort vi packat upp allt i lådorna, så kör bara kör! Jag kan inte komma undan längre.
 
 
 
 
 

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0