Untz untz


Hej hej hallå! Vilken dag det har varit, en bra dag. Hann med flera obligatoriska moment på kliniken idag, sådana som måste göras för att klara av kursen, så det var skönt att få bocka av dem. Det känns som att iallafall ett par stenar försvann från mina axlar, men det är dock en hel del kvar. Jag kämpar på!
 
Klockan är runt 19 just nu, men det känns som att det är mitt i natten. Är helt slut! Done! Finito! Är dock ledig imorgon, så jag får vila upp mig lite innan jag hugger in på plugget hemifrån. Det känns som att jag har lite lösa trådar att ta hand om innan jag kan slappna av och ta helg på riktigt. Skulle inte kännas bra att låta dem hänga över helgen, då får jag ont i magen. Ordning och reda, annars får det vara.
 
 
Hur har ni haft det idag? Lika slut som jag är nu, eller lika taggade som jag var imorse?

 
 


Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0